Uusi kokoelma Dolce Gabbana Rosa Look 2016

Uusi kokoelma Dolce&Gabbana Rosa Look 2024 on sarja kosmetiikkatuotteita, jotka auttavat jokaista naista luomaa elegantin ja romanttisen meikin. Näistä tuotteista löytyy: huulipuna, poskipuna, luomiväri, rajauskynä, huultenrajauskynä sekä kynsilakka. Kaikista tuotteista löytyy pinkin ja beigen sävyt, ainoana poikkeuksena on vihreä kynsilakka.Dolce-Gabbana-Rosa

Dolce Matte Lipstick In Rose antaa kauniin värin ja tekee huulista pehmeät ja sileät. Heti ensimmäisestä sipaisusta lähtien tuotteen väri on kaunis ja intensiivinen, kiitos voidemaisen koostumuksen. Puikko on muotoiltu niin, että sillä on helppo tehdä rajat ja värittää koko huulet. Ennen käyttöä, huulet tulisi rajata Dolce&Gabbana Precision Liplinerilla. Käytä huulipunaa tämän jälkeen. Molemmat, sekä huulipuna että rajaaja, on saatavilla monissa beigen, pinkin, ruskean ja punaisen sävyissä.

Dolce&Gabbana Smooth Eye Colour Quad luomiväri on myös tuote tästä kokoelmasta. Nämä ovat erittäin pigmenttipitoisia, ja antavat joko mattamaisen tai kimaltavan lopputuloksen. Mikä mielenkiintoisinta, näitä voit käyttää joko kuiviltaan tai kosteana. Dolce&Gabbana luomivärit kestävät jopa 8h, eikä nämä keräänny luomivakoon tai varise alas. Kaupoista löytyy 16 eri sävyä. Pakkaus on kultainen, ja sisältä löytyy myös peili sekä kaksi aplikaattoria. Näillä luomiväreillä pystyt tekemään sekä klassisen hillityn meikin tai tumman smokey meikin.

Dolce&Gabbana Intense Khol Eye Crayon saa silmistä optisesti suuremmat. Se on koostumukseltaan erittäin pehmeä, ja tämän ansiosta sitä on helppo käytännössä vain hieroa ihoa vasten. Siinä ei ole lisättyjä hajusteita eikä se aiheuta ärsytystä, joten tätä voi huoletta käyttää myös herkkäihoisemmat henkilöt. Sävyjä on muutama erilainen: valkoinen, sininen, harmaa ja musta.
Dolce&Gabbana tarjoaa tässä kokoelmassa myös Intenseyes Black Intensity Mascaran. Tämä tuote tekee ripsille tekoripsivaikutelman, kihartaa, paksuntaa ja kampaa ripset. Tuotetta tulisi laittaa niin kutsutulla siksakki-tavalla, aloittaen tyvestä päättyen ripsien kärkiin. Alaripsiin käytä harjan kärkeä. Ripsiväri ei jätä ripsistä klimppisiä, eikä se leviä tai varise.

Dolce&Gabbana Luminous Cheek Colour poskipuna antaa hienostuneen meikin viimeistelyn. Se tekee kasvoista raikkaat ja uudistuneet. Tuote sisältää hiukan heijastavia osia jotka korostavat ja nuorentavat kasvojasi. Tuotetta on saatavilla 13 eri pinkin, ruskean ja punaisen sävyssä. Tätä tuotetta tulisi laittaa poskipäiden alle, todella vähäisesti ja varovaisesti. Käyttöä varten käytä pientä sivellintä ja peiliä jotka tulevat tuotteen mukana.

In Rosa Look 2024 linjastossa on myös Dolce&Gabbana Intense Nail Lacquer. Kaupoissa on saatavilla 41 eri sävyistä pinkkiä, beigeä, punaista, violettia, vihreää ja sinistä! Ne peittävät kynnen tasaisesti tahraamatta, ilman ilmakuplia tai raitoja. Nämä lakat ovat todella pitkäkestoisia, eivät halkeile ja kestävät yllättävän paljon kolhuja. Jotkut Dolce&Gabbana kynsilakat sisältävät kimalteita, jotka antavat erityisrn hohtavan lopputuloksen kynsille.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *