L’Oréal Paris Infallible 24h – Uutuus meikkivoiteiden maailmassa

l-oreal.jpgL’Oreal Paris Infallible meikkivoide kestää 25 tuntia ja on tehty vastaamaan täydellisesti ihonsävyyn. Naisten arvostama ja rakastama meikkivoide kasvattaa koko ajan suosioonsa. Myynnissä on mattapinnan jättävä meikkivoide, Infallible 24h Matte. Tänään keskustelun aiheena on pitkäkestoinen Infallible meikkivoiteen perusversio.

Infallible sopii joka tilanteeseen

Kuten nimi sen jo kertoo, tähän meikkivoiteeseen pystyt luottamaan ja se sellainen juuri mitä voi L’Oreal Parisilta odottaa. Sitä kuvataan pitkäkestoisena meikkivoiteena, joka ei pistä sinua tekemään kompromisseja meikin kanssa. Infallible 24h on koko päivän kestävä ja miellyttävä. Meikkivoidetta on seitsemää sävyä, jotka sopivat ihon väriin ja antaa luonnollisen vaikutelman. Tästä sarjasta jokainen nainen löytää itselleen sopivan sävyn.

L’Oreal Parisin Infallible 24h meikkivoiteen ehdottomasti paras puoli on koko päivän kestävä peittävyys. Tuote peittää täydellisesti ihon epätäydellisyydet ja se myös ravitsee ihoa. Tälle meikkivoiteelle on ominaista, että se kestää hankaamista, se ei ala kiiltämään, eikä se jätä kasvoille naamiomaista pintaa tai kuivata ihoa.

Innovatiiset ainesosat

L’Oreal Parisin pitkäkestoinen meikkivoide on tuote jossa on Co-Resistum teknologia (ilmava, joustava ja peittävä koostumus), ja se on tarkoitettu kaikille ihotyypeille. Se sisältää monipuolisia aktiivisia ainesosia kuten hyaluronihappoa, joka on todella kosteuttava ja myös intensiiviset väripigmentit, jotka peittävät täydellisesti ihon epätäydellisyydet ja värjäytymät. Koostumukseen on lisätty magneesiumia ja C-vitamiinia.

Co-Resistum teknologia tekee Infallible 24h meikkivoiteesta näkymättömän ja kestävän. Asiantuntijoiden suunnittelemana tuote takaa tasaisen värin, täydellisen peittävyyden, luonnollista raikkautta, poistaa sameutta, tekee matan pinnan ja ehkäisee kiiltävyyttä ja suojaa haitallisilta UV-säteiltä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *