Nämä ovat parhaat kasvoseerumit C-vitamiinilla! Tutustu vaikutuksiin ja lue arvostelut

Monet pitävät C-vitamiinia ihonhoidon sankarina. Miksi? Koska se pystyy vaalentamaan pigmenttiläiskiä ja poistaa värivirheitä, elvyttää ihoa ja vahvistaa verisuonia. C-vitamiini tekee paljon muutakin ja siksi sitä ei pysty korvaamaan toisella ainesosalla. Se on tehokkaimmillaan löytyessään kasvoseerumista. Tästä syystä esittelemme 10 parasta kasvoseerumia C-vitamiinilla – kaikille löytyy varmasti sopiva tuote. Oikean C-vitamiinikasvoseerumin löytäminen voi olla vaikeaa ja siksi kokosimme seuraavan listan – haluamme auttaa sinua valitsemaan sopivan C-vitamiinia sisältävän kasvoseerumin, jotta sinäkin voisit nauttia virheettömästä ihosta.

Kasvoseerumi C-vitamiinilla – miten se toimii?

Kyseessä on monitoiminen ihonhoitotuote, joka on täydellinen kaksi-, kolme- ja nelikymppiselle iholle. Mikä tärkeintä, tuote ei ole pelkästään pigmenttiläiskistä tai ikäläiskistä kärsivälle iholle, sillä C-vitamiini on tärkeää ihon tyypistä ja iästä huolimatta. Olit sitten 20 tai lähemmäs 50, iho hyötyy aina C-vitamiinin käytöstä.

Mitä vaikutuksia voi odottaa käyttämällä kasvoseerumia C-vitamiinilla?

C-vitamiinikasvoseerumilla on monia hyviä puolia. Kun ihonhoitotuotetta käyttää säännöllisesti, se tulee:

  • korostamaan ihoa ja tasoittamaan ihonsävyä
  • vähentämään ryppyjä
  • parantamaan aknejälkiä ja kauneusvirheitä
  • ehkäisemään pigmenttiläiskiä ja aknearpia
  • puhdistamaan ihon ja poistamaan kuolleita ihosoluja
  • sulkemaan suurentuneet ihohuokoset
  • vaalentamaan ja nuorentamaan ihoa
  • tekemään kasvoista levänneen, sileän ja virheettömän näköiset

Kasvoseerumi C-vitamiinilla – miksi sitä kannattaa harkita?

Tarvitaan vain yksi käyttökerta ja heti voi huomata kasvoseerumin olevan paras mahdollinen ympäristö C-vitamiinille. Seerumin kevyt koostumus ja kyky imeytyä syvälle ihoon auttaa C-vitamiinia kulkeutumaan sitä eniten tarvitseviin osiin. C-vitamiini vaikuttaa ihon syvimmissä kerroksissa, vähentää juovia ja vahvistaa verisuonien seiniä. Lisäksi se kaunistaa ihoa huomattavasti, parantaa ihon vastustuskykyä ja jättää ihon levänneeksi ja elvytetyksi. C-vitamiinia sisältävä kasvoseerumi pystyy myös tukemaan ihon omaa kollageenituotantoa, joka merkitsee kimmoisampaa ja nuorempaa ihoa. Samasta syystä C-vitamiini pystyy vähentämään ikääntymisen merkkejä.

Miten valitaan hyvä kasvoseerumi C-vitamiinilla?

Helpoin tapa löytää hyvä ihonhoitotuote on lukea listamme parhaista C-vitamiinia sisältävistä kasvoseerumeista. Olemme keränneet hyviä suosituksia ja arvosanoja saaneet ihonhoitotuotteet yhteen paikkaan. Käyttäjien arvostelujen ja kommenttien lisäksi olemme tutkineet tuotteiden sisältämien C-vitamiinien eri tyyppejä. Miksi se on tärkeää? Yksinkertaisesti siksi, että kaikki C-vitamiinimuodot eivät ole yhtä tehokkaita – ne eivät välttämättä tuo nopeita tuloksia tai ole niin hyödyllisiä iholle kuin odottaisi. Monet C-vitamiiniseerumit sisältävät vain synteettisiä versioita tästä tärkeästä vitamiinista, joka tietenkin vaikuttaa negatiivisesti tuotteen tehokkuuteen. Onneksi tulette oppimaan markkinoiden parhaista kasvoseerumeista C-vitamiinilla hetken kuluttua.

KASVOSEERUMI C-VITAMIINILLA: MIKÄ NIISTÄ ON HYVÄ?
LISTA PARHAISTA C-VITAMIINIA SISÄLTÄVISTÄ KASVOSEERUMEISTA

1. Nanoil Vit. C Face Serum

Kasvoseerumi C-vitamiinilla kaksi-, kolme-, neljä-, viisi- ja kuusikymppisille

paras kasvoseerumi Nanoil
tuotteen verkkosivu – www.nanoil.fi

Todella suosittu ja listan kärjessä oleva Nanoil Vit C Face Serum sopii loistavasti kaikille ihotyypeille. Täydellinen ja miellyttävä koostumus on ei-rasvainen ja nopeasti imeytyvä – tätä käyttäjät arvostavat tässä C-vitamiinia sisältävässä kasvoseerumissa. Tuote hoitaa ja ratkaisee kaikki iho-ongelmat, mukaan lukien aknen ja värivirheet, väsyneisyyden sekä velton ja elottoman ihon. Lisäksi se vähentää ryppyjä ajan myötä. Nanoilin pullossa on jopa 50 ml hienointa stabiilia C-vitamiinia sisältävää kasvoseerumia. Tämän ansiosta ihonhoitotuote vaalentaa ihoa ja jättää sen hohtavaksi jo yhden käyttökerran jälkeen. Monet naiset kertovat Nanoil Vit. C -kasvoseerumin auttaneen heitä pääsemään eroon juovista, väriläiskistä ja pinnallisista verisuonista. Kasvoseerumi saa myös parhaat pisteet tehokkaasta nuorentamisesta, vaalentamisesta ja elvytyksestä. Nanoilin kasvoseerumi tarjoaa epäilemättä parempia tuloksia kuin muut – usein kalliimmat – C-vitamiinikasvoseerumit.

2. Auriga Flavo-C Anti-Ageing Care Serum

Kasvoseerumi C-vitamiinilla kolme- ja neljäkymppisille

Vaikka Auriga Flavo-C ei ole kovinkaan kestävä, tämä keskihintainen tuote kaunistaa ihoa hyvin. Kosmetiikkatuote on täydellinen kolmekymppiselle iholle – eli kimmoisuutta kaipaavalle ja ensimmäiset ikääntymisen merkit kohdanneelle iholle. Tämä kasvoseerumi ei ole tarpeeksi voimakas poistaakseen syviä ryppyjä tai vahvoja väriläiskiä, sen kyky hoitaa ei-niin-näkyviä kauneusvirheitä sopii nuorehkolle iholle hyvin. Aurigo Flavo-C on hyvä vaihtoehto heille, jotka haluavat käyttää C-vitamiiniseerumia aamuisin. Tätä C-vitamiinia sisältävää ihonhoitotuotetta suositellaan käytettäväksi päivittäin keski-ikäisen ihon tukena. Tuote sisältää l-ascorbic acid -happoa, joka ei valitettavasti ole C-vitamiinin stabiilein muoto. C-vitamiinin lisäksi Auriga Flavo-C -kasvoseerumi sisältää ginkgo biloba -uutetta. Tätä ihonhoitotuotetta suositellaan heille, joiden iho on valmiiksi suhteellisen hyväkuntoinen.

3. Drunk Elephant’s C-Firma™ Vitamin C Day Serum

Kasvoseerumi C-vitamiinilla kaksi-, kolme-, neljä-, viisi- ja kuusikymppisille

Tietojen mukaan tämä on kustannustehokas ja laadukas kasvoseerumi C-vitamiinilla. Drunk Elephant’s C-Firma™ -kasvoseerumi on ihonhoitotuote l-ascorbic acid -hapolla, käyneellä kurpitsalla ja granaattiomenauutteella. Granaattiomenauute tunnetaan voimakkaana kasviperäisenä antioksidanttina, joka poistaa kuolleita ihosoluja ihon pinnalta. Kasvoseerumi auttaa siis ihoa tukemalla sen omia uusiutumisprosesseja. Tämän lisäksi Drunk Elephant’s -kasvoseerumi C-vitamiinilla kaunistaa ihonsävyä. Sitä suositellaan käytettäväksi aamuisin terveen ja elvytetyn ihon aikaansaamiseksi. Kasvoseerumi ei myöskään pilaa meikkiä kerääntymällä tai luomalla geelimäistä kerrosta iholle. Kasvoseerumi valmistelee ihon päivävoidetta ja meikkivoidetta varten.

4. Kiehl’s Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate

Kasvoseerumi C-vitamiinilla kolme-, neljä-, viisi- ja kuusikymppisille

Tämä Kiehl’s -kasvoseerumi C-vitamiinilla kerää runsaasti positiivisia kommentteja. Koska tuote on öljypohjainen, sitä suositellaan pääasiassa kiillottomille, elottomille, väsyneille ja kuiville kasvoille. Kiehl’sin C-vitamiinia sisältävä kasvoseerumi voi myös olla täydellinen valinta, jos toiveena on vaaleampi ja hieman nuorekkaampi iho. Vaikka tuote on suhteellisen kallis ja se ei sisällä parasta mahdollista C-vitamiinimuotoa, kasvoseerumi on yksi luokkansa parhaimmista. Seerumia on täydennetty hyaluronihapolla, eli se myös kosteuttaa ja sitä voi käyttää elvytystä sekä kosteutusta vaativalle ongelmaiholle.

5. Clinique Fresh Pressed 7-day System with Pure Vitamin C

Kasvoseerumi C-vitamiinilla kaksi- ja kolmekymppisille

Fresh Pressed Daily Booster on seitsemän päivän ihonhoitokäsittely, joka tuo upeita tuloksia sisältämänsä C-vitamiinin ansiosta. Tuotetta myydään ampulleina – yksi viikon jokaista päivää kohden. Puhdas 10% C-vitamiinitiiviste (l-ascorbic acid) vaikuttaa positiivisesti nuoreen, kiillottomaan ja väsyneeseen ihoon. Toisaalta boosteri ei nuorenna ihoa (ryppyjä ei voi vähentää 7 päivässä), mutta se ravitsee ihoa tehokkaasti, tehden ihosta kestävämmän ja vaalentaen pigmenttiläiskiä. Kasvoseerumissa käytetty C-vitamiini suojaa, elvyttää ja tekee ihosta vastustuskykyisemmän.

6. Ole Henriksen Banana Bright™ Vitamin C Serum

Kasvoseerumi C-vitamiinilla kolme-, neljä-, viisi- ja kuusikymppisille

Tämän C-vitamiinikasvoseerumin luojaa pidetään Pohjoismaisena ihonhoitoammattilaisena. Ole Henriksen on epäilemättä tuttu nimi kosmetiikka-alalla, etenkin Pohjoismaissa. Banana Bright™ Vitamin C Serum sisältää paljon (15%) C-vitamiinia, joka vaalentaa ihoa ja vähentää pigmenttiläiskiä. Monet naiset puhuvat siitä hyvää ja kertovat sen olevan kustannustehokas sekä nopeasti imeytyvä kasvoseerumi. Lopputulos ei ole rasvainen ja seerumi vaikuttaa syvimmissäkin ihokerroksissa. Muutaman viikon säännöllisen käytön jälkeen ihossa voi huomata näkyviä muutoksia. C-vitamiinin lisäksi tuote sisältää 5% PHA -happoa, joka tukee C-vitamiinin tehokkuutta ja silottaa ihoa. Hinnasta huolimatta monet käyttäjät pitävät kasvoseerumia kannattavana sijoituksena. Entä meidän mielipiteemme? On olemassa halvempia ja parempia ratkaisuja.

7. Paese Serum Vitamin C 10%

Kasvoseerumi C-vitamiinilla kaksi- ja kolmekymppisille

Toinen öljypohjainen kasvoseerumi C-vitamiinilla. Sisältää 10% stabiilia askorbiinihappoa. Kauneustuote vaalentaa ihoa täydellisesti ja lievittää usein kireältä tuntuvaa kuivaa ja karheaa ihoa. Paesen C-vitamiinikasvoseerumi ravitsee ihoa, ehkäisee kuivuutta, vahvistaa ihoa ja taistelee vapaita radikaaleja vastaan. Mitä koostumukseen tulee, tämä ihonhoitotuote sisältää seuraavia luonnollisia öljyjä: viikunaopuntiaöljy, villiruusuöljy, baobab-öljy, rypälesiemenöljy ja valkohilppaöljy. Näin monella öljyllä kasvoseerumi tuntuu raskaalta ja siksi sitä tulisi käyttää ennen nukkumaanmenoa.

8. Sesderma C-VIT Liposomal Serum

Kasvoseerumi C-vitamiinilla kaksi-, kolme-, neljä- ja viisikymppisille

Tämä kasvoseerumi sisältää hyvää C-vitamiinimuotoa mutta toisaalta se sisältää myös polyetyleeniglykoleja sekä alkoholeja, jotka vaikuttavat negatiivisesti vitamiinin toimintakykyyn. Kasvoseerumia on vahvistettu ikääntymisen merkkejä vähentävillä kasviuutteilla. Sesderman päätehtävä on elvyttää, nuorentaa ja tarjota anti-age vaikutuksia iholle. Tämä C-vitamiinia sisältävä kasvoseerumi kaunistaa ihoa hyvin, imeytyy nopeasti ja vaikuttaa ihon syvimmissä kerroksissa. Vaikka yöstä tulisikin uneton, tämä kasvoseerumi takaa sileän ja eloisan ihon aamulla.

9. Melo Revitalizing Face Serum with Vitamin A, C and E

Kasvoseerumi C-vitamiinilla kaksi-, kolme- ja neljäkymppisille

Ihon elvytystä C-vitamiinia sisältävällä kasvoseerumilla? Miksipä ei! Jos odotukset pitää maltillisella tasolla ja iho on ennestään hyvässä kunnossa, ravitseva C-vitamiinikasvoseerumi on hyvä valinta. Melo -kasvoseerumi sisältää A-, E- ja C-vitamiinia. Öljypohjainen kasvoseerumi on täydellinen elvytystä tarvitsevalle kuivalle ja veltolle iholle. Kasvoseerumi C-vitamiinilla sisältää lisäksi kahta luonnollista öljyä: viikunaopuntian siemenöljyä ja tyrnimarjaöljyä sekä vielä ginsenguutetta. Lopuksi seerumin skvaleeni tasoittaa ihon pH-arvoa ja auttaa talirauhasia toimimaan kunnolla.

10. The Ordinary Ascorbyl Glucoside Solution 12%

Kasvoseerumi kaksi-, kolme- ja neljäkymppisille

Lähes kaikille tuttu ja suosittu C-vitamiinia sisältävä kasvoseerumi The Ordinarylta on laatua kohtuuhintaan. Tulosten näkymisen hitauden ja synteettisen C-vitamiinin ei tulisi aiheuttaa kysymysmerkkejä, sillä vähän odotuksia omaavalle tämä tuote on täydellinen. Tämän C-vitamiinikasvoseerumin ansiosta kasvot saavat suojan ja ihosta tulee sileämpi – ihon kunto paranee yleisesti. Kuten aiemmin mainittu, tuote sopii sinnikkäille käyttäjille, joita ei haittaa käyttää yhtä tuotetta kauan. Kärsivällisyys palkitaan vaalennetuilla pigmenttiläiskillä, joka on pääsyy tämän edullisen tuotteen positiiviseen yleisvaikutelmaan.