MAC x Chris Chang – kosmetiikkatuotteet mahtavissa väreissä

mac-cosmatics.jpgYhdessä erään kaikkein värikkäimmän suunnittelijan kanssa on luotu kosmettikkasarja Mac Cosmeticsilta. MAC x CHRISCHANG on rajoitetusti saatava 14-osainen meikkituotesarja, jossa on mahtavat ja katseita kääntävät pakkaukset. Mitä yhteistyö suunnittelijan kanssa toi? Mitä me löydämme tästä sarjasta, joka on markkinoilla tämän vuoden toukokuussa?

Chris Chang on yksi kaikkein värikkäimmistä persoonista muotimaailmassa, sillä hänen luomuksensa yhdistävät sekä värejä, taidetta, ja ne usein viittaavat kansallisuuksiin monissa kulttuureissa. Tämä suunnittelija on värien kuningatar, ja hänen luovuudellansa sekä taiteellisuudellansa ei ole rajoja. Chang tuntuu strong> hämärtäneen linjaa eleganttiuden ja värikkäiden tyylien välillä ja hän näyttää, että upeat värit voivat olla pääaihiossa elegantin naisen pukeutumisessa. Tämä on juuri se, millainen MAC x CHRISCHANG kokoelma on.

Näistä 14 tuotteesta löydät ainoastaan värikkäitä, intohimoisia sävyjä. Pakkaukset on erityisesti suunniteltu kyseistä sarjaa varten Shanghain kädenjälkenä. Haluat todennäköisesti tutkia tätä settiä tarkemmin, koska se on erittäin persoonallinen, se on saanut vaikutteita auringosta, värikkyydestä ja omalaatuisista väriyhdistelmistä meikissä. 14 tuotteen joukosta löydät: luomivärejä, huulipunia ja poskipunia. Dominoivat värit ovat violetti, pastellisininen, punainen, pinkki ja oranssi, ja kokoelmasta löytyy myös… keltainen huulipuna!

Macin ja Poesian yhteistyössä tämä on ensimmäinen laatuaan. James Gager, Mac Cosmeticsin toimitusjohtaja myöntää, että hän ei myöskään malta odottaa, että toukokuussa julkistetaan MAC x CHRISCHANG collection. Shangai suunnittelijan kanssa tehtävä yhteistyö ei ollut ainoastaan pakkauksissa, vaan myös muissa kokoelman linjoissa. Chris Chang tuli mukaan suunnitteluun sävyjen kohdalla ja jopa visuaalisessa kampanjassa. Sitä ei voida kieltää, että Mac ja Poeasia on lyömätön yhdistelmä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *