Lashcode Ripsiväri. Kauneuden Määritelmä Luksusversiona

paras ripsiväri markkinoilla LashcodeAvaudu meikin antamille mahdollisuuksille. Lashcode on ripsiväri, joka antaa hienostuneen ulkonäön ilman rajoja, ilman tekoripsiä, ilman yliammuttuja vaikutuksia. Tapaa ripsiväri, joka mullistaa päivittäisen meikin.

Ripsipidennykset eivät koskaan ole hyvä valinta. Pitkäkestoiseen, pidentävään, taivuttavaan, paksuutta antavaan ja tuuheuttavaan ripsiväriin sijoittaminen on parempi idea. Meikin vallankumous on tullut Lashcoden mukana – ripsiväri kolmivaiheiselle koostumuksella.

Lashcode – saa tuuheat ripset

Innovatiivinen ripsiväri yhdistää todella tumman silkkisen koostumuksen aerodynaamiseen silikoniharjaan. Tämän, parhaiden ainesosien ja helppokäyttöisyyden ansiosta Lashcode kaunistaa ripsiä kolmessa vaiheessa:

 1. Se peittää ripset, antaa paksuutta, pituutta, tuuheutta ja taivuttaa.
 2. Se ravitsee ja vahvistaa ripsiä sisältä hoitavien ainesosien ansiosta.Se pidentää virheettömän meikin elinikää.

Miten Lashcode toimii?

Lashcode paras ripsiväri lyhyille ripsilleLashcode on pitkään kestävä tuote, joka ei tahri tai liimaa ripsiä yhteen. Se korostaa ripsiä täydellisesti vain yhdellä vedolla. Seuraava kerros tekee katseesta intensiivisemmän ja muotoilee silmiä (silmät näyttävät suuremmilta). Silikoniharjassa on erikokoisia harjaksia ja se harjaa ripset tarkasti. Tuloksena ripset erottuvat tehokkaasti ja näyttävät luonnollisilta. Harjan päädyn kapeampi osa pääsee käsiksi lyhyisiin ja ohuisiin ripsiin silmien kulmissa. Ripsiväri ei paakkuunnu tai irtoa; se ei valu poskia pitkin. Silkkinen koostumus takaa häikäisevän lopputuloksen (tuote peittää jokaisen ripsen kevyellä kerroksella) ja helpon meikinpoiston.

Käyttämällä Lashcodea tarjoaa ripsilleen optimaalista kosteutusta ja ravintoaineita. Tämä on mahdollista hoitavien ainesosien ansiosta, jotka tunkeutuvat syvälle ripsiin ja elvyttävät niitä sisältä. Ne stimuloivat ripsien kasvua ja paikkaavat vaurioita sekä vahvistavat ja vähentävät irtoamista. Se on ensimmäinen ripsiväri, joka ei ainoastaan kaunista hetkellisesti, se myös tuo esiin ripsien luonnollisen kauneuden. Korkealaatuiset ainesosat ottavat kunnian siitä. Niiden joukosta voi löytää:

 • soija- ja vehnäversouutetta, Baikal Skullcap -uutetta, pro-vitamiinia B5, nuoruuden vitamiinia (E), luonnollista arginiinia.

Kauneuden paljastamisen luksus

Hoitava, pettämätön ja elegantti – nämä kuvailevat Lashcode -ripsiväriä. Se ei tee kompromisseja ripsien terveyden ja ulkonäön suhteen. Hemmottele itseäsi ylellisellä huolenpidolla ja hyödynnä kaunistavan koostumuksen etuja. Tuote asuu ohuen, mustan mattatuubin sisällä – ja koostuu kahdentyyppisistä ainesosista (hoitavista ja korostavista) ja innovatiivinen harja tekee matkasta häikäisevään katseeseen todella mukavan.

Tuotteen verkkosivu: lashcode.fi

18 Comments “Lashcode Ripsiväri. Kauneuden Määritelmä Luksusversiona”

 1. Vadelma

  mistä tätä ihanuutta saa???

  Vastaa
 2. Pauliina

  mikään ei tuhoa ripsiä yhtä paljon kuin tekoripset!!!!

  Vastaa
  • Nana

   käytettyäni tekoripsiä ja muuta vuoden ajan, ripseni olivat tuhon omia. Onnistuin hoitamaan ne kuntoon hyvä ripsiseerumin ansiosta mutta en enää ikinä koska tekoripsiin! On parempi hankkia ripsiseerumi ja hyvä ripsiväri.

   Vastaa
   • jossu.blogi

    Vaurioitin ripsiäni käyttämällä tekoripsiä, nyt käytän ripsiseerumia ja etsin ripsiväriä, joka antaisi loistavia tuloksia. On silti outoa kuljeskella ympäriinsä luonnollisilla ripsillä

    Vastaa
 3. Karoliina

  paljon pigmenttiä, syvä musta väri, peittää ripset tasasesti. Eka kerros antaa hyvii tuloksia. Harja erottelee ripset kivasti.

  Vastaa
 4. marja

  Mielestäni ei kannata tuhlata suuria määriä meikkiin, koska on aina olemassa halvempi vastaava tuote MUTTA tätä ripsiväriä ei voi korvata! Minusta tämä on paras koskaan omistamani ripsiväri.

  Vastaa
 5. Janelle

  mielestäni tosi hyvä mutta ei vieny jalkoja alta. Hyvä harja tosin

  Vastaa
 6. kieroutunut

  Käytän tätä ja mulla on nyt superripset ?

  Vastaa
 7. MINÄ

  koskaan ollu näin kestävää ripsaria. Pysyy ripsissä koko päivän ja yön bileissä 🙂 suosittelen!

  Vastaa
 8. Kettu

  pisimpään kestävät ripsivärit ovat vedenkestäviä

  Vastaa
 9. Emmi

  tulos on erinomainen, maksimaalinen pituus ja paksuus ilman liiallisuuksia, näyttää luonnolliselta. /ei paakkuja ripsissä tai muuta. Tosi hyvä tuote.

  Vastaa
 10. Liisa

  Minulla on suosikkiripsiväri, jota olen käyttänyt aika kauan mutta tämä oli mukava yllätys. Peittää mukavasti ja erotteleee ripset. Ripsiväreillä kestää yleensä kymmenen päivää muuttua tarpeeksi paksuksi… tämä oli hyvä alusta asti. Nyt en tiedä, minkä ostaisin seuraavaksi 🙂

  Vastaa
 11. Ellinoora

  Mulla oli rakastettu Lancome mut halusin kokeilla jotain uutta ja en kadu sitä. Harjan muoto ja koko on täydellisii, koska mun silmät istuu aika syvällä päässä (heh) ja isompi harja sotkis vaan silmien alueen. Tää harja peittää ripset ja väri pysyy ripsis kauan, koko päivän jopa.

  Vastaa
 12. Pi.

  Tämä ripsiväri riitää antamaan huomiota ripsille. Sopii nopeaan ja häikäisevään meikkiin 🙂

  Vastaa
 13. sanni15

  kuulostaa lupaavalta

  Vastaa
 14. tähtipöly

  loistava ripsiväri, joka hoitaa ripsiä: se tekee niistä paksummat ja ravitsee niitä myös. Näen parannusta ripsissäni, sillä olen käyttänyt vedenkestäviä ripsivärejä viimeiset 2 vuotta.

  Vastaa
 15. Amanda26

  Sain maskaran lahjaksi, en ollut kuullut siitä ennen… positiivinen yllätys 🙂 en tiedä ostnako uuden tuubin hinan takia

  Vastaa
 16. keskiyö

  Rakastan värikkäiden ripsivärien käyttöä: violetti, laivastonsininen mutta minulla ei ole koskaan ollut kestävää ja tahrimatonta sellaista. Olisi loistavaa, jos Lashcodelta löytyisi muita värejä.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *