Japanilainen manikyyri – Uudistava hoito vahingoittuneille kynsille

Japanilainen manikyyri on ollut perinne kirsikkapuiden luvatussa maassa jo yli 400 vuotta. Ensin tätä metodia käytetti ainoastaan japanilaiset aristokatit, tämän jälkeen normaalit kansalaiset ja nykyään tämä trendi tunnetaan ympäri mailman. Nimi saattaa olla hiukan harhaanjohtava, koska se on enemmänkin ravitseva hoito kuin ulkonäköä muokkaava. Mikä on japanilainen manikyyri? Kenelle sitä suositellaan?japanilainen-manikyyri.jpg

Japanilainen manikyyri on erityinen hotio jossa käytetään ravitsevia ainesosia kynsilakan muodossa. Japanilainen manikyyri on säännöllisesti tehtävä prosessi joka oikein tehtynä ravitsee kynsiä. Pääraaka-aineet tällaisessa kynsinaamiossa ovat vitamiinit (A,D ja E). Näiden lisäksi japanilaisessa manikyyrissä on silikoonipuuteria japanin merestä, joka sisältää suuria määriä keratiinia. Näiden yhdistelmän olisi tarkoitustehokkaasti ravita ja uudistaa myös kaikkein pahiten vahingoittuneet kynnet.

Japanilainen manikyyri voidaan tehdä sekä miehille että naisille koska siitä ei jää mitään väriä; ainoastan ravintoja. Prosessi tehdään puhdistetuille kynsille ja se voidaan tehdä itselle oman kodin rauhassa. Japanilaisen manikyyrin salaisuus on ravitsevien ainesosien hierominen. Mehiläisvahamainen koostumus joka hierotaan kynsille ja kynsinauhoille . Kertaluontoinen hoito tulisi päättää keräämällä ylimääräinen puuteri sametin palaseen – se sitoo kaikki ravintoaineet kynsipedille.

Erittäin tehokas tapa saada mehiläisvahan, vitamiinien ja silikan ravitsevia ominaisuuksia säännöllisellä käytöllä. Näkyvät muutokset näet alle 40 minuutissa hoidon jälkeen. Hoito tulisi toistaa 2-3 viikon välien. Suuri etu japanilaisessa manikyyrissä on se, että normaali kosteutus tarvitsisi tehdä huomattavasti useammin.

Valitettavasti, on olemassa myös huonoja puolia japanilaisen manikyyrin tekemisessä. Tämä hoito tulee tehdä hyvin hengittäville kynsille. ThTästä syystä naiset, joilla on akryyli- tai geelikynnet eivät voi saada japanilaisesta manikyyristä tarpeellista hyötyä. Heidän tapaukisssa välissä tulisi olla muutama viikko ennen kuin kynnet laitetaan uudelleen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *