Parhaimmat pomadet – tutustu voittajaan!

Mikä markkinoilla olevista pomadeista oikein on paras? Jos nykyinen pomadesi ei anna sinulle tyylikkäitä kulmakarvoja ja sen laatu on kaukana täydellisestä, on aika vaihtaa se parempaan! Tutustu suosituksiimme markkinoiden parhaimmista pomadeista ja kokeile niitä rohkeasti. Alta löydät listauksen, jonka avulla voit tehdä valintasi!

suositut pomadet

Paras pomade – miten valitsimme voittajan?

Testasimme huolellisesti erilaisia tuotteita seuraavien kriteerien pohjalta: koon, hinnan, koostumuksen, suorituskyvyn, kestävyyden, vedenkestävyyden ja sen, ovatko sävyt luonnollisia sekä hienostuneita ja onko saatavilla sekä viileitä että lämpimiä sävyjä. Entäpä millaisia arvosteluita tuotteet ovat saaneet? Kaikella on merkitystä, sillä parhaan pomaden on oltava luotettava kaikin tavoin JA on olemassa yksi, joka täyttää kaikki vaatimukset! Tutustu siihen itse!

Millaisia hyötyjä pomade tarjoaa?

Pomadella luot paksummat ja tuuheammat kulmakarvat.
Se korostaa omia kulmakarvojasi ja tuo niiden luonnollisen kauneuden esiin.
Pomadeja käytetään myös harvalukuisten ja ohenevien alueiden täyttämiseen, mikä auttaa rakentamaan täydelliset ja tyylikkään muotoiset kulmakarvat ja palauttamaan niiden oikean ilmeen ja itseluottamuksesi.
Se korostaa kulmakarvojesi väriä ja takaa virheettömän lopputuloksen.

Miten pomadea käytetään?

Jotta levität pomaden oikein, tarvitset:

  • litteän, kulmikkaan kulmaharjan
  • kartiomuotoisen spoolien
  • laadukkaan pomaden, sillä ansaitset ensiluokkaiset tuotteet!

Näin täytät kulmakarvat pomadella:

  1. Sivele kulmia spooliella ylöspäin muotoillaksesi ne.
  2. Avaa pomade. Ota hieman pomadea ja aseta se kämmenselällesi, mieluiten sellainen annos, joka riittää koko kulmakarvojen meikkaamiseen. Sulje purkki huolellisesti, jotta pomade pysyy tuoreena eikä pääse kuivumaan, sillä pomadella on taipumus kuivua melko herkästi. Hiero nyt hieman pomadea siveltimeen ja määrittele ensimmäisenä kulmakarvojen alalinja.
  3. Sen jälkeen vuorossa on ylemmän kulmalinjan rajaus, mutta tee siitä pehmeämpi ja häivytä se varovasti.
  4.  Täytä sitten kulmakarvat pomadella: aloita hännänpäästä, sillä sen pitäisi olla voimakkaasti korostettu.
  5.  Kun etenet kohti kulmakarvan sisäreunaa, vähennä peittävyyttä, jotta saat luonnollisen näköisen lopputuloksen.
  6. Harjaa kulmakarvat vielä spooliella, jotta saat ylimääräisen pomaden pois. Valmista!

Parhaat pomadet – arvostelu

1. Paras pomade – Nanobrow Eyebrow Pomade

Nanobrow Eyebrow Pomade on epäilemättä paras saatavilla oleva kulmakarvoille tarkoitettu pomade. Oletko jo kuullut siitä? Tämän suositun tuotteen avulla voit luoda ammattimaisen meikin ja virheettömät kulmakarvat helposti. Se kaikki on pehmeän ja täydellisesti hiotun koostumuksen ansiota. Nanobrow Eyebrow Pomade on saanut paljon hehkutusta osakseen. Tämä huippulaadukas tuote on pehmeä, erittäin muokattava ja todella pitkäkestoinen, minkä lisäksi se on kunnolla pigmentoitu. Siinä on intensiivisiä sävyjä, jotka näyttävät kauniilta missä tahansa valossa. Kolme ihanaa sävyä on valittu siten, että ne sopivat kaikille ihonväreille ja kulmakarvoille! Tiedämme, että tulet rakastamaan sitä, etkä enää koskaan kaipaa toista tuotetta! Nanobrow Eyebrow Pomade yllättää miellyttävästi myös hinnallaan – se on hinta-laatusuhteeltaan loistava ja ehdottomasti investoinnin arvoinen.

Lisää tietoa voi löytää viralliselta kotisivulta: nanobrow.fi

2. Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade

Suunniteltu kulmakarvojen kuningattarille, tässä on kuninkaallinen Dipbrow Pomade. Oli sanomattakin selvää, että se sijoittuisi kärkipäähän tällä listalla, sillä juuri Anastasia Beverly Hills -brändin perustaja Anastasia Soare esitteli ensimmäisenä pomaden markkinoille. Monet meikkitaiteilijat tunnustavat, että tämä on kaikkien aikojen paras pomade kaikille niille, jotka rakastavat äärimmäistä peittävyyttä ja intensiivistä kulmameikkiä. Voimakkaasti pigmentoitunut ja paksu koostumus on saatavilla 11 sävyssä, mutta valitettavasti sillä on myös melko korkea hinta.

3. Kat Von D Beauty 24-Hour Super Brow Pomade

Kat Von D:n pomade on epätavallinen, mutta erittäin suosittu. Sen koostumus on geelimäinen ja melko voimakkaasti pigmentoitunut. Monien mielestä se toimii parhaiten näyttämöllä; se näyttää upealta myös voimakkaassa valaistuksessa ja siinä on useita epätavallisia sävyjä (aina vihreästä punaiseen), joiden avulla voit luoda hienostuneen näyttämömeikin. Valitettavasti hinta ei ole kovinkaan budjettiystävällinen.

4. Tarte Frameworker Brow Pomade

Tarte on arvostettu brändi, jonka meikkituotteita arvostetaan maailmanlaajuisesti ja heidän pomadettaan suositellaan toistuvasti keskustelupalstoilla ja artikkeleissa. Valitettavasti hinta on kaukana täydellisyydestä. Meidän on kuitenkin myönnettävä, että ruusukultainen purkki on todella kaunis. Tuote saavutti suosionsa etenkin upean vegaanisen, kermaisen koostumuksensa ansiosta. Sitä on helppo työstää ja näin ollen pitkäkestoisen meikin luominen on vaivatonta. Se on yksi suosituimmista pomadeista, sillä se sisältää arvokasta babassuöljyä, joka ravitsee kulmakarvoja.

5. Benefit Cosmetics POWmade pomade

Kahdeksan mielenkiintoista sävyä, miellyttävä koostumus ja ihana satiinipinta tekevät tästä pomadesta yhden suosikeistamme. Benefit POWmade antaa pitkäkestoiset täyteläiset kulmakarvat, kuivuu nopeasti, eikä hankaa tai valu kulmakarvoista edes rankkasateessa. Hinta on melko korkea, mikä voi olla suuri miinus, varsinkin kun tiedämme, että kunnon pomade on mahdollista löytää edullisemmallakin hinnalla.

6. WBco The Brow Pomade

WBcon tuotteet eivät ehkä ole yhtä tunnettuja ja arvostettuja kuin muut vaihtoehdot tällä listalla, mutta heidän pomadensa on epäilemättä loistava tuote, varsinkin jos tarvitset jotain ylimääräistä ”suurta iltaa varten” ja haluat luoda superrohkean kulmakarvojen ilmeen. Hinta tässä tuotteessa on paljon edullisempi, kestävyys on hyvä ja valittavana on 5 eri sävyä. Valitettavasti koko ei tee vaikutusta, sillä tuote tulee vain 3 gramman kokoisessa pakkauksessa.

Kumpi on parempi kulmien muotoilutuote – kulmakynä vai pomade?

Sekä pomadet että kulmakynät kuuluvat suosituimpiin kulmameikkituotteisiin. Vaikka ne ovat hyvin erilaisia, monien mielestä ne ovat molemmat välttämättömiä hyvälle kulmameikille. Kulmakynien katsotaan sopivan erinomaisesti harvojen kulmakarvojen omistajille tai niille, jotka haluavat vain parantaa kulmiensa muotoa. Niitä on hyvä pitää mukana käsilaukussa pientä korjailua varten päivän mittaan. Pomadella saa aikaan sileän ja luonnollisen lopputuloksen sekä rohkeamman kulmakarvojen ilmeen. Se on monipuolinen ja antaa sinulle monia vaihtoehtoja kulmien muotoiluun. Periaatteessa molemmat tuotteet ovat siis loistavia, ja kaikki riippuu loppujen lopuksi täysin sinun mieltymyksistäsi.

Mitä eroa on pomadella ja kulmageelillä?

Pomade on suunniteltu auttamaan sinua luomaan luonnolliset ja selkeät kulmakarvat sekä luomaan tarkkoja karvoja muistuttavia vetoja. Pomadella on kermainen koostumus, ne tulevat yleensä purkissa, ja ne antavat voimakkaamman peittävyyden ja tarkemman meikin. Se naamioi harvat alueet täydellisesti. Se on loistava vaihtoehto kaikille, joilla on harvat tai ohentuneet kulmakarvat, ja kaikille, jotka haluavat lisätä kulmiinsa lisää määritelmää.

Parhaat kulmageelit on suunniteltu kiinnittämään meikki, määrittelemään kulmakarvojen muoto ja estämään esimerkiksi pomadella tehdyn täydellisen kulmameikin hankautuminen pois. Se voi tehostaa kulmameikkiäsi varmistaen, että saat tasaisen ja kestävän lopputuloksen tuotetta levitettäessä. Pomadea ja kirkasta kulmageeliä käytetään usein yhdessä, jotta kulmia voidaan hallita paremmin. Geeli vaikuttaa enemmän kulmakarvoihin sävyttämättä ihoa ja antaa laminoidun vaikutelman.