Helmikuussa kauppojen hyllyihin rantautui H&M:n uusi orgaanisten meikkien mallisto – Conscious Beauty Collection

Conscious-Beauty-CollectionHelmikuussa kauppojen hyllyihin rantautui H&M:n uusi orgaanisten meikkien mallisto – Conscious Beauty Collection. Tässä valikoimassa on tarjolla 30 erilaista tuotetta, mm. kasvonaamioita, deodorantteja, shampoita, suihkugeelejä, hiusöljyjä ja käsivoiteita. Erittäin kannustavaa sekä hinnan että kauniiden pakkausten puolesta.

Ecologisia vaihtoehtoja H&M:ltä

Ruotsalainen H&M esittelee dynaamisen vaihtoehdon heidän valikoimistaan, joka tuo enemmän asiakkaita heille. Tämä uusi linja toimii. Pakkaukset ovat houkuttelevia, ne on suunniteltu hyvin samantapaisesti kuin luksusmerkit kuten Marc Jacobs, jotka toimivat todella hyvin. On myös mainitsemisen arvoista, että uusin Conscious Beauty linjasto on tehty täysin ekologisista pakkauksista, kierrätetystä materiaalista. Tuotteet itsessään ovat myös elkologisia, ja sen osoittaa Ecocert – se takaa, että tuotteestae vähintään 95% on luonnonmukaisia aineita.

H&M Conscious Beauty mallisto

Tällä korkealuokkaisella merkillä oli jo Conscious kosmetiikkalinjasto heidän valikoimissaan; tuotteissa kunnioitetaan tasapainoisen valmistamisen sääntöä. Helmikuusta lähtien kaupoissa on ollut tarjolla myös sisarlinja tälle, Conscious Beauty Collection. H&M Conscious Beauty on linjasto, jossa on ihonhoitotuotteita tuplateholla:

  • uusiutuminen, kiitos ravitsevien hedelmäuutteiden;
  • rentouttava, kiitos aromaterapeuttisien tasoittavien ainesosien.

Tämän linjaston orgaanisten tuotteiden lsiäksi on myös 30 erilaista tuotetta hiuksille ja keholle. H&M sanoo, että valikoimassa tulee olemaan kolmen tyyppisiä kasvonaamioita, huulivoiteita (viisi makua: mustikka, vanilja, sitruuna, kaneli ja vadelma), suihkugeelejä, shampoita (myös kuiva) ja käsivoiteita. Voimme myös ostaa roll-on deodorantin jossa ei ole haitallista alumiinia, ja saamme myös innovatiivisen uuden tuotteen tältä brändiltä – hiusöljy.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *