Meikkivinkit joilla saat optisesti kavennettua kasvoja – tiedätkö sinä nämä niksit?

meikki.jpgOnko sinulla pyöreät kasvot? Tai onko kasvosi hiukan pulleat, ja haluat optisesti tehdä niistä hoikemmat? Hyvin suunniteltu ja toteutettu meikki voi kokonaisuudessaan muuttaa kasvojen muotoa. Kaikkein suurimman muutoksen tekee epätäydellisuuksien peittäminen, eikä siinä kaikki. Kuinka tehdä kaventava meikki?

#1 Investoi kahteen eri meikkivoidesävyyn

Ammattimainen kaventava meikki vaatii suurempaa määrää meikkituotteita kuin normaali tuote. Kannattaa siis hankkia varastoonsa kahta erilaista meikkivoidetta – yksi, joka on astetta vaaleampi kuin oma ihosi, ja toinen, joka on astetta tummempi kuin aiempi. Miksi kaksi meikkivoidetta? Koska optinen illuusio tehdään tämän avulla. Kirkkaampi meikkivoide levitetään koko kasvoille, ja tummaa laitetaan ainoastaan niille alueille, joihin halutaan hoikennusta, esimerkiksi nenänpieliin, otsan sivuille ja leukalinjaan.

#2 Varjostaminen aurinkopuuterijauheella, vai värivoiteella

Aurinkopuuteri tai värivoide oikeassa sävyssä ovat parhaat ystäväsi kun teet hoikentavaa meikkiä. Oikealla tavoin käytettynä värivoide on paras tapa hoikentaa ovaaleja kasvoja. Mitä sinun tulisi muistaa? Varjostavat meikit tulee aina laittaa viistolla liikkeellä, sillä horisontaalinen likes saattaa tehdä kasvoista leveämmän näköiset. Optisesti hoikemmat kasvot saat tehtyä, kun laitat aurinkopuuteria poskiluiden alle. Mutta, kasvoista tulee optisesti pidemmät jos jatkamme varjostusta kasvojen sivuille (otsan sivuille ja leukalinjaan).

#3 Opettele käyttämään highlighteriä oikea väärä

Varjostaminen ei ole ainoa tapa kaventaa kasvoja. Periaatteessa kaventavaa meikkiä tehdessä highlighterin käyttö ei ole suositeltavaa, mutta taidokkaasti käytettynä voit korjata sillä kasvojen ovaaliutta. Laita highlighteria aina kohta kohdalta varovaisesti niihin paikkoihin, joita haluat korostaa, esimerkiksi nenänpäätä ja keskikohtaa, ohimoita, huulien amorinkaarta, leuan keskikohtaa ja otsan keskikohtaa (toisin sanoen, kasvojen keskialuetta).

#4 Älä unohda kasvojen luonnollista pinkkiä hehkua

Täydellinen lopetus jokaiselle kaventavalle meikille on poskipuna, joka antaa hiukan kolmiulotteisuutta. Laita poskipunaa pehmeällä siveltimellä jossa on viistot harjakset. Mihin sitä laitetaan? Laita poskipunaa poskiluille, eli kummankin posken keskelle.

Kaikkein tärkein vinkki!

Muista aina häivyttää kaikki tuotteet toisiinsa mitä olet kasvoillesi laittanut, jotta lopputulos olisi luonnollisempi ja kauniimpi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *