Korealainen trendi – Cushion Compact -meikkivoide

cushion-compact.jpgEurooppalaiset ovat ottaneet paljon vaikutteita Lähi-Idän ja Kaukoidän naisten kauneudesta. Uusin trendi parin kuukauden takaa on Cushion Compact -meikkivoide, joka vie jokaisen naisen sydämen myrskyn lailla. Näissä korealaisissa meikkivoitessa yhdistyy BB-voiteiden ja mineraalivoiteiden parhaat puolet, ja koostumus on erittäin kevyt; tästä syystä nämä ovat myös helppokäyttöisi. Miksi Cushion Compactit ovat niin suosittuja?

Miksi kaikki ovat niin kiinnostuneita CC Cushion Compactista?

Aluksi mainittakoon että Cushion Compact -meikkivoide tavoitti aluksi vain harvoja, koska Eurooppaa ei kiinnostunut korealainen uutuus. Aluksi tämänkaltaiset meikkivoiteet, kuten nestemäinen meikkivoide Lancome Miracle Cushion, oli saatavilla rajoitetusti eikä siitä tullut kovin suosittua. Nykyään yhä usempi merkki tarjoaa tyynyllisiä meikkivoiteita, mutta valikoima on silti rajallinen. Alamme nyt enemmän arvostaa itämaisia uutuksia kun löysimme aasialaisten kauneuden salaisuuden.

. We administer the foundation with the special pad, which is properly isolated to protect it from unwanted soaking in the cosmetic. Such method of application allows to apply really light, base cover formula without fear of dripping, unequal distribution or weighting the skin with the product. Because of its innovative formula it is recommended to apply cushion compact with the designed for it sponge, and the application with fingers (as we usually do it) can be problematic with the consistence of the cosmetic, not to mention that is totally unhygienic.

Ensisilmäyksellä purkki näyttää ihan tavalliselta, mutta siinä on silti jotain. Puristetun puuterin sijasta lokerossa on tyyny. Outoa? Tämä sieni on upotettu todella nestemäisen koostumuksen omaavaan meikkivoiteeseen. Meikkivoidetta otetaan erityisellä sienellä, jota töpötetään purkissa olevan sienen päällä, jotta meikkivoidetta ei tule kerralla liikaa. Tällä tavoin sitä voidaan laittaa todella kevyesti pohjustamaan ilman pelkoa rumista rajoista, epätasaisesti levittymisestä tai siitä, että iho näyttää raskaalta. Tämän takia tätä innovatiivistä tuotetta suositellaan laitettavaksi siihen tarkoitetulla sienellä eikä sormin levittäen (kuten yleensä teemme); sormin levittäminen voi olla ongelmallista koostumuksen vuoksi, unohtamatta sitä, että sormien käyttäminen on hyvin epähygieenistä.

Mitkä ovat Cushion Compactin hyvät puolet?

Suosimme yhä enemmän ja enemmän idän uusia kosmetiikkatuotteita ja perinteitä. Aasialaiset löysivät jo kauan sitten kauneuden, nuorekkuuden ja terveen ihon salaisuuden. Nyt me yritämme saada heidät kiinni ihonhoidossa. Nestemäinen meikkivoide Cushion Compact on korealaisten tapa saada vaalea ja kaunis iho. Cushion Compact on tuote joka:

  • takaa täydellisen peittävyyden;
  • jolla on kevyt ja hieno koostumus, joka ei ole yleistä meikkivoiteille;
  • tukee ihon hoitoa luonnollisilla ravinteilla;
  • antaa sopivan kerroksen;
  • jättää ohuen kerroksen iholle ilman naamiomaista vaikutusta;
  • ei tuki ihohuokosia ja on kevyt iholla;
  • on täydellinen sekä kuivalle että rasvaiselle iholle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *