AMC kulmageeli Inglotilta

inglot.jpgInglot on merkki, joka tarjoaa innovatiivisia, kestäviä ja laadukkaita ratkaisuja. Monien muiden laadukkaiden meikien joukosta voimme löytää myös AMC Brow Liner Gel -kulmageelin, joka korostaa luonnollista kauneutta sekä muotoilee kulmiamme. Mitä AMC kulmageelillä on tarjota?

Inglotin Brow Liner geelissä on 12 eri sävyä, jotka on sinetöity pieneen 0,07 US Oz purkkiin. Loistava pigmentti ja geelimäinen koostumus tekee (pienestä) AMC Brow Liner Gel tuotteesta erittäin tehokkaan ja se tarjoaa meille erityistä pitkäkestoisuutta. AMC Brow Liner Gel niittää suurta suosiota, joka johtuu puhtaasti loistavasta hinta-laatu suhteesta.

Inglotin Brow Liner Gel sisältää 12 kaunista sävyä, joten sopivan värin löytäminen omaan luonnolliseen kulmakarvan tai hiusten väriin ei ole hankalaa. Laajasta valikoimasta löytyy seuraavat sävyt: harmaa, kylmä ruskea, pehmeä ja persikkainen beige, ja jopa tina, tumma violetti ja musta. Geelimäisen koostumuksen ansiosta myöskään sävyjen sekoittaminen ei ole mahdotonta saadaksesi luotua juuri täydellisen sävyn.

Mitä ominaisuuksia Inglotin AMC Brow Liner Gel sisältää? Ennen kaikkea se on vedenkestävä, joten sinun ei tarvitse stressata levinneistä kulmista sateen sattuessa. Kestävyys on yksi parhaista puolista AMC Brow Liner geelissä, mutta ei suinkaan ainoa. Inglot myös varmisti, että pitkäkestoiset ja kauniit kulmat ovat huolitellut sekä luonnolliset samanaikaisesti. Geelimäinen koostumus, jota on rikastettu ravitsevilla ainesosilla, häivyttyy täydellisesti ihoon ja mahdollistaa rajatun, pehmeän ja kauniin muodon.

Rajattujen kulmien saaminen, jotka näyttävät samanaikaisesti luonnollisilta, on AMC kulmageelillä erittäin helppoa. Täytä ja rajaa kulmat juuri haluamaasi muotoon tällä loistavalla tuotteella, jossa on hypoallerginen koostumus ja nauti olostasi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *