OPI New Orleans Collection – Multicolour Nail Polishes keväälle 2016

Tuleva kevät esittelee todella värikkään kokoelman suunnittelijoilta ja tunnetuilta merkeiltä. Saamme paljon kuulla kosmetiikasta, jotka ovat pastellinsävyisiä, intensiivisä ja voimakkaita sekä eloisia ja aurinkoisia. Mitä OPI Nails valmisteli meitä varten keväälle 2024? Mitkä kynsilakat ovat suosittuja tänä kesänä New Orleans kokoelmasta?opi-nails.jpg

OPI on maailmanlaajuisesti tunnettu kynsilakkojen valmistaja ja myyjä. Heidän valikoimissaan on melkein 300 värikästä kynsilakkaa, jotka eivät ainoastaan ole kiiltäviä vaan myös kulutusta kestäviä. OPI kynsilakat ovat kuuluisuuksien suosimia. Ne ovat suunnittelijoiden inspiraatiota, joihin jokaiseen pulloon on piilotettu lupaus ajattomasta tyylistä ja täydellisyydestä. Tuleeko New Orleans Collection olemaan sama?

Uusimmassa OPI Nails:n kynsilakkakokoelmassa tälle keväälle on 12 uutta New Orleansin innoittamaa väriä. Tämä kaupunki on energinen, ystävällinen, täynnä charmia, jazzin tunnelmaa ja tuoksuu mahtavalla kahville ja nyttemmin se on myös inspiraatio uusille kynsilakoille. Kaksitoista uutta New Orleans Collection väriä on kunnianosoitus tälle kaupungille Louisianassa. Tunnetko värien sinfonian?

OPI New Orleans Collectionissa on kaksitoista uutta kynsilakkaa, joista on tarjolla kaksi versiota. Kynsilakat tulee myyntiin klassisena versiona ja GelColour OPI versiona. Mitä värejä löydämme kokoelmasta?

 1. Let Me Bayou a Drink – hienovarainen pinkki
 2. Humidi-Tea – maitokahvin ruskea
 3. Suzi Nails New Orleans – klassinen vaaleanpunainen
 4. I Manicure for Beads – intensiivinen violetti
 5. Spare Me a French Quarter? – luumu
 6. She’s a Bad Muffuletta! – vadelma
 7. Got Myself into a Jam-balaya – tumma vaaleanpunainen
 8. Crawfishin’ for a Compliment – beige jossa vaaleanpunainen sävy
 9. Take a Right On Bourbon – klassinen harmaa
 10. I’m Sooo Swamped – intensiivinen tumman vihreä
 11. Rich Girls & Po-Boys – taivaan sininen
 12. Show Us Your Tips! – sininen, jossa violetin sävy

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *