Meikki unettoman yön jälkeen

Turvonneet, punertavat silmät, turvonneet huulet, kalpea tai luonnottoman punainen iho. Näytät siltä, että yö on ollut rankka. Älä huoli, kaikkien ei tarvitse tietää asiasta. Peittävä meikki auttaa. Se auttaa peittämään epätäydellisyydet ja antaa iholle raikkautta. Tutustu täydellisen meikin saloihin unettoman yön jälkeen, se saa sinut näyttämään virheettömältä koska tahansa.

Ennen peittävän meikin tekemistä

Älä aloita meikkaamista ennen silmätippojen käyttämistä. Jos silmät tuntuvat kuivilta, käytä ns. ”tekokyyneleitä”. Käytä sitten rentouttavaa tai kiinteyttävää kasvonaamiota. Kumpikin palauttaa hohdon väsyneelle iholle ja kosteuttaa ihoa. Nyt on peittävän meikin vuoro.

Meikki unettoman yön jälkeen – miltä sen tulisi näyttää?

Peittävän meikin tulisi olla pastellipainoitteinen. Ruusuinen poskipuna herättää väsyneen, kalpean ihon eloon. Samasta syystä voi myös harkita mattapintaista pinkkiä tai ruusupuuta. Levitä pieni määrä tuotetta poskipäille, leuan reunoille, otsalle ja hiusrajaan. Ole huolellinen.

Miten peittävä meikki tehdään?

  • Tummat silmänaluset
    Tummien silmänalusien peittämiseen kannattaa käyttää hyvää peitevoidetta, mieluiten meikkivoidetta astetta vaaleampaa nestemäistä voidetta. Levitä pieni määrä tuotetta silmien ympärille ja taputtele silmänympärysvoiteen tavoin. Jos tummat silmänaluset näkyvät todella selvästi, peitevoidetta ennen voi levittää ohuen meikkivoidekerroksen. Ryppyvapaasta ihanneihosta nauttivat naiset voivat sekoittaa meikkivoidetta peitevoiteeseen.
  • Punaiset silmät
    Musta rajauskynä korostaa punaisuutta, joten sen voi jättää toiseen kertaan. Ärsyyntynyt sidekalvo ja punertavat silmät voi neutralisoida (kerman värisellä tai valkoisella) kynällä. Kynällä piirretään vesirajaan, joka saa katseen näyttämään valppaammalta. Utuinen beige tai harmaa sävy ovat myös hyödyllisiä. Lisäksi nämä värit siirtävät huomion pois väsyneistä silmistä.
  • Huulet
    Koko lookin voi viimeistellä huolellisesti maalatuilla huulilla. Huulimeikin tulisi olla raikas ja luonnollinen, joten skippaa intensiiviset punaiset sävyt, tummanruskeat ja violetit. Käytä sen sijaan vaaleita huulipunia tai pastellisävyisiä huulikiiltoja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *