Collistar Ti Amo 500, toisin sanoen, huomiota herättävät tuotteet

collistar.jpgMitä tapahtuu kun kosmetiikkamerkki ja autonvalmistaja alkavat tekemään yhteistyötä? On erittäin vaikea uskoa, että Collistar ja Fiat tekevät yhteistyötä. Kaksi itsenäistä ja täysin eri alan yritystä yhdistivät voimansa tämän vuoden alussa ja julkaisivat jotain aivan ainutlaatuista ja ennenkuulumatonta – TI AMO 500!

Näkyvää naisellisuutta ja itsenäisyyttä

Collistarin ja Fiatin yhteistyön tuottama kosmettiikkasarja viimeisteltiin logolla, joka muistuttaa molempia brändejä. Ti Amo 500 on värien kirjoa, itsenäisyyttä, optimismia, luonnollista kauneutta ja naisellisuutta yhdessä. Tämä epätavallinen yhdistelmä meikkien ja autojen intohimoa on tunnistettavissa Collistarin hopeisesta meikkikokoelmasta. Tästä lähtien voit tunnustaa rakkautesi Fiat 500:sta kohtaan meikillä!

Mitä Ti Amo 500 kokoelmasta löytyy?

  • Hehkuvaa kauneutta – tästä kokoelmasta löydämme kaikkein yllättävimmät tuotteet, jotka viittaavat uusimpiin meikkitrendeihin. Poskipuna, korostusvoide ja luomiväri ovat kolme tärkeää kosmetiikkatuotetta kasvojen meikkaamiseen ja siihen, että niistä tulee hehkuvat.
  • Wet & Dry Effect Eyeshadow – autojen antamaa inspiraatiota löytyy myös luomiväreistä. Harvinainen ratkaisu luomivärille, sillä siinä on kaksi vaikutusta – kuivana laitettuna se korostaa silmäluomia ja kostealla pensselillä laitettuna saat intensiivistä väriä silmäluomiin.
  • Silk Effect Eyeshadow – kaksi helmiäisluomiväriä takaavat näyttävän lopputuloksen. Aistillinen luomiväri takaa luomien tasaisuuden ja pehmeyden.
  • Art Design Mascara – ripsiväri, joka on tehty kahden tuotemerkin alla takaa laatua, viettelevää ilmettä ja laajaa vaikutusta.
  • Professional Eyeliner – musta ylväs rajauskynä, jonka intensiivinen musta väri ja tarkka sivellin takaavat erittäin hohdokkaan lookin.
  • Instant Volumelong-Lastingshine Lip Gloss – kaksi uutta erittäin kiiltävää sävyä huulille, toiseen on lisätty mikrohelmiä ja toiseen erityistä kiiltoa.
  • ”Art” for the Lips Lipstick – huulipuna johon on lisätty E-vitamiinia, mehiläisvahaa ja mangovoidettta, on ravitseva huulipuna naisille, jotka pitävät punaisten marjojen väristä huulillaan.
  • Bronzer – uusin puuteri, jonka kevyt koostumus on tarkoitettu antamaan samettimaista täydellisyyttä ja intensiivinen lopputulos meikille.
  • Gloss Nail Lacquer Gel Effect – molemmat merkit päättivät lisätä kosmetiikka sarjaan neljä ihanaa ja pitkäkestoista kynsilakkaa ja geeliä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *