Karvakynet – Tämän kevään trendi

Manikyyritrendit saattavat joskus yllättä meidät, ja tästä kaikki kiitos kuuluu kynsitaiteilijoille. Olemme nähneet lasikynsiä, ommeltuja kynsiä, ankkoja, kuplia ja monia monia muita. Jotkut meistä seuraavat orjallisesti trendejä, toiset ovat hiukan skeptisiä. Tästä huolimatta, trendit muuttuvat jatkuvasti. Mikä yllättää meidät tänä keväänä? Mikä manikyyri saa suosionsa?

Tänä keväänä alkaa täysin uudet tuulet manikyyrien osalta. Ja se trendi, josta me puhumme, on olltu ensimmäisen kerran kynsillä viime kesänä. Hyvät naiset ja herrat, meillä on ilo esitellä karvakynnet! Mistä tässä trendissä on kyse? Mistä karvakynsi trendi tulee? Anna meidän selittää.

Karvakynsien alku oli, yllättäen, catwalkilla. Ensin karvakynnet esiteltiin syksyn/talven 2023 catwalkilla Libertinen toimesta. Karvaisen manikyyrin idean keksi CND brandin toimitusjohtaja, yrityksen, joka tuottaa kynsilakkoja Jan Arnoldin näytöksiin. Säilyykö karvakynsien trendi pidempään?karvakynnet.jpg

Karvaiset kynnet ovat käytännössä tekokarvaa, joka on liimattu kynsille liimalla tai kynsilakalla. Tällä mielenkiintoisella trendillä on monia seuraajia, mutta myös vihaajia, samalla tavoin kuin oli myös kuplakynsillä. Tämä ei sinänsä yllätä, sillä karvakynnet eivät ole vielä erityisen suosittuja, strong> ne ovat epäkäytännölliset sekä myös erittäin erikoislaatuiset. Kuplakynsitrendi ei löytänyt paikkaansa manikyyrien maailmasta. Mitä tapahtuu karvakynsille? Tuleva sesonki tulee näyttämään sen.

Karvakynnet voivat olla enemmän tai vähemmän näyttävät. Erittäin pitkät karvat kynsissä on trendi, joka esiteltiin catwalkilla. Kuitenkin, karvakynnet voivat olla myös paljon käytännöllisemmät – pörröiset kynnet joissa kynnet on peitetty lyhyellä värikkäällä karvalla saattaa onnistua; aivan kuten hiekkakynnet – toisille ne saattavat olla kamalat ja epämukavat, mutta toisille ne kolahtaa juuri oikeaan paikkaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *