Ovaaliharja – Innovatiivinen ja helppo?

On olemassa useita tekniikoita meikata ja vielä enemmän tuotteita joissa on eri ominaisuuksia. Naisilla on monia tapoja meikata. Kuitenkin, innovatiivisuus on nyt tulossa. Klassisilla sienillä ja siveltimillä on kilpailua muodoissa. Ovaaliharja tekee myrskyn lailla tietä kauppoihin ja naisten sydämiin olemalla paras keino laittaa meikkiä. Mikä on todellisuus?ovaali-sivellin.jpg

Vallankumouksellinen meikkaustekniikka

Tämä uusi meikkaustekniikka tuli markkinoille muutama kuukausi sitten, mutta silti se on aika kiistanalainen. Puuterisiveltimet saivat nopeasti kannattajia ihmisistä, jotka rakastavat uutuuksia, mutta saivat myös vahvaa vastustusta. Kuitenkin, tärkeintä on se, että meikkisiveltimistä saatiin aikaan keskustelua niin, että voidaan puha meikkausvallankumouksesta.

Merkit kiinnostavat ympäri maailman

Meikkisiveltimien edelläkävijä on todennäköisesti Artis, merkki joka julkaisi ensimmäisenä siveltimet joita kutsutaan Artis Beautiful Makeup Brushes:ksi. Tällä hetkellä ne ovat yksi halutuimmista meikkisiveltimistä, ne ovat elegantit, tarkat, korkealaatuiset ja eri malleina. MAC Cosmetics myös julkaisi heidän pyöreän siveltimen Masterclass Brushin muutamana eri kokona. Näiden kahden lisäksi on olemassa useita valmistajia, jotka julkaisivat heidän meikkivoidesiveltimet ja nyt pystyt valitsemaan mm. O! Wow Brush, My Beauty Tool Brush, Dresslink brushes, BeBella Cosmetics ja monen muun vastaavan halpa version väliltä.

Ovaaliharjan ominaisuudet

Meikkisiveltimillä on useita eri ominaisuuksia, mutta myös muutamia puutteita. On vaikea sanoa kumpi on kumpi, koska yhden ihmisen mielestä oleva ominaisuus voi olla toisen mielestä puute. Ovaaliharjat ovat loistavia kosteiden kosmetiikkatuotteiden kanssa kuten meikkivoiteet, peitevoiteet, aurinkopuuterit ja kermaiset luomivärit ja poskipunat. Niissä on pitkä kaareva kädensija, joka tekee meikkaus tekniikasta totaalisen erilaisen. Toiset sanovat, että kahvan kanssa käyttö on helpompaa, toisien mielestä taas se hankaloittaa asioita entisestään. Tiheäkarvaisuus, riippuen ovaaliharjan tyypistä ja valmistajasta, se voi olla enemmän ovaali tai pyöreä, pidempi tai lyhyempi, kovempi tai pehmeämpi. Koko meikkaustekniikka muistuttaa lähinnä kasvohierontaa pyörivällä liikkeellä, apuvälineenä pitkä keppi ja harja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *