Kotimanikyyrien Ylläpito

Kirjoittaja: Oma Nimi

Manikyyriä kotona

Saavuttaaksemme kestävän ja siistin kotimanikyyriin, tarvitsemme paitsi oikeat työkalut ja menetelmät myös jatkuvaa ylläpitoa. Tässä artikkelissa keskitymme jälkimmäiseen ja katsomme, kuinka saat kotimanikyyrin kestämään pidempään.

Kuinka valmistaudut manikyyriin

Ensimmäinen askel kestävän manikyyrin saavuttamiseksi on valmistautuminen. Tämä tarkoittaa kynsien puhdistamista, kynsinauhojen hoitamista ja oikean lakan valinta.

Kynsien puhdistus

Kynnet on puhdistettava ennen kuin alat lakkaa ne. Tämä tarkoittaa kynsilakan poistoa, jos sitä on, ja kynsien pesua saippualla ja vedellä. On tärkeää, että kynnet ovat täysin kuivat ennen kuin aloitat manikyyrin.

Kynsinauhojen hoito

Kynsinauhojen hoito on välttämätöntä näyttäville kynsille. Voit joko työntää ne hellästi takaisin tai poistaa ne. Kun kynsinauhat hoidetaan oikein, ne edistävät kynsien terveyttä ja kasvua.

Lakan valinta

Valitse kynsilakka, joka sopii kynsillesi. Suosittelemme käyttämään base coat ja top coat lakkoja, jotta lopullinen tulos kestäisi mahdollisimman pitkään.

Kotimanikyyrin ylläpito

Kun olet saanut manikyyrin valmiiksi on aika siirtyä ylläpitovaiheeseen. Tämä tarkoittaa lakan suojaamista ja käsien hoitoa.

Kynsilakan suojaus

Kynsilakan suojaaminen tarkoittaa sen suojaamista mekaanisilta vaurioilta ja kemiallisilta aineilta. Käytä käsineitä, kun peset astioita tai siivoat, ja pidä kynnet kaukana puhdistusaineista ja liuottimista.

Käsien hoito

Käsien hoitaminen ei ole vain esteettinen etu: terveet kädet ja kynnet ovat välttämättömiä manikyyrin kestävyydelle. Käytä käsivoiteita ja -öljyjä, jotka ravitsevat ihoa ja kynsinauhoja.

Yhteenveto

Kotimanikyyrin ylläpitäminen on prosessi, joka alkaa ennen manikyyriä ja jatkuu sen jälkeen. Oikean valmistelun, kunnollisen lakkauksen ja jatkuvan ylläpidon avulla kotimanikyyrisi kestää jopa viikon.

Julkaistu: 2022-03-12