TOP 10: KULMAGEELIEN LISTAUS – VALITSE PARAS

Geelikulmakarvat ovat olleet viime kausien hitti. Meikissä on jo monta vuotta keskitytty kauniisti muotoiltuihin, huolitelluihin ja tarkasti korostettuihin kulmakarvoihin. Jos haaveilet tästä lookista, kannattaa valita hyvä kulmien muotoilugeeli; ilman sitä et voi tehdä mitään! Mitä kulmageeliä sinä suosittelet? – jos olet yksi niistä monista meikkifaneista, jotka kirjoittavat tällaisia kysymyksiä hakukoneisiinsa, olet juuri löytänyt vastauksen. Tutustu huippuvalikoimaamme ja valitse paras!

kulmageelien arvostelu

Kulmageeli: millaisia tuloksia voit odottaa?

Millaisia vaikutuksia kulmageelillä saadaan aikaan? Miltä kulmameikkisi näyttää? Hyvän kulmageelin ansiosta karvasi pysyvät paikoillaan ja kulmasi ovat kammatut ja muotoillut haluamallasi tavalla. Meikkisi kestää koko päivän! Parhaalla kulmageelillä saat aina laminoidun kulmakarvojen ilmeen. Se on tuote, joka kiinnittää karvat, muotoilee ja kampaa ne eri suuntaan kuin ne kasvavat. Siksi se on paras tapa tehdä kulmameikki, jos sinulla on kuriton ja sotkuinen kulmakarvoitus, joka tarttuu moneen suuntaan! Se on myös loistava vaihtoehto kulmakarvojen laminointihoidolle – monet kuluttajat kokeilevat kulmageelejä nähdäkseen ensin vaikutuksen ennen kuin menevät täysillä ja käyttävät paljon rahaa hoitoihin.

KULMAGEELIEN ARVOSTELU – VALITSE PARAS NIISTÄ

Millainen on paras kulmageeli? Älä käytä kokeilu ja erehdys -menetelmää, me säästämme sekä aikaasi että rahojasi! Tutustu alla olevaan listaan ja tutustu uusiin suosikkeihisi, jotta voit tehdä aina oikean ostopäätöksen!

1. Nanobrow Lamination Gel

nanobrow lamination gel

Vaikutelma laminoiduista kulmakarvoista? Tämä kulmageeli tekee sen mahdolliseksi! Tuote takaa täydellisesti muotoillut ja paikalleen lukitut karvat, joista olet unelmoinut. Ei ihme, että Nanobrow on erittäin suosittu kulmageeli. Se pitää kulmakarvat kurissa, ja sitä on saatavana sävytettynä kulmageelinä sekä läpinäkyvänä versiona, joka sopii kaikille kulmatyypeille. Saat itse päättää, mikä variantti on suosikkisi! Epäilemättä tämä on paras kulmageeli, sillä se muotoilee kulmakarvat erinomaisesti, ei rasita liikaa eikä liimaa niitä yhteen. Koostumus ei ole tahmea ja siirappimainen, ja sen harja on mestarillinen – se on ihanteellinen kulmakarvojen kampaamiseen, erottamiseen ja muotoiluun. Sitä on saatavilla kolmessa värissä, jotka sopivat sekä lämpimän että viileän sävyiseen ihoon.

Ainutlaatuinen tuote näin edulliseen hintaan! Sitä voi ostaa osoitteesta www.nanobrow.fi.

Nanobrow Lamination Gel – arvostelut

Arvostelut ovat yksimielisiä: kyseessä on paras kulmageeli edulliseen ja houkuttelevaan hintaan. Nanobrow Lamination Gelin applikaattori on legendaarinen – monet kuluttajat myöntävät käyttävänsä sitä vielä tuotteen loppumisen jälkeenkin, koska se kampaa ja erottelee karvat niin hyvin. Nanobrow Lamination Gel on suosittu kulmageeli. Olemme iloisia, että näin ilmiömäisiä tuotteita on olemassa!

2. GIVENCHY Mister Brow Groom

Hyvä kirkas kulmageeli? Sinun kannattaa harkita Givenchy Mister Brow Groom -kulmageeliä! Mister Brow Groom on läpinäkyvä kulmageeli, jonka avulla voit muotoilla kulmakarvat virheettömästi ja antaa luonnollisen ilmeen ilman kiristävän ihon tunnetta. Onko tämä kulmageeli sitten suosittu? Monet MUA:t pitävät siitä varmasti. Jospa sen hinta olisi vain budjettiystävällisempi…

Givenchy Mister Brow Groom – arvostelut

Sen nopeasti kuivuvaa ja tahraamatonta koostumusta pidetään miellyttävänä. Tätä kulmageeliä arvostetaan sen hoitavan B5-vitamiinin vuoksi. Hyvin muotoiltua harjaa on helppo käyttää.

3. Anastasia Beverly Hils DIPBROW Gel

Vitsailemme usein, että Anastasia Soare voisi kirjoittaa kirjan kulmakarvoista – siitä tulisi varmasti bestseller hetkessä. Onko Dipbrow-kulmageeli myös hitti? Se on ehdottomasti huippuluokan tuote, jolla on upean meikin. Sitä myös kehutaan usein; sen koostumus pitää karvat kurissa koko päivän. Lisäksi tämä kulmageeli koostuu karvoja hoitavasta ja silottavasta kamomillasta.

Anastasia Beverly Hils DIPBROW Gel – arvostelut

Ammattilaiskulmastylistit rakastavat tätä laadukasta tuotetta, koska heidän asiakkaansa ovat aina tyytyväisiä sillä tehtyyn meikkiinsä. Valitettavasti Anastasia BH:n kulmageeli on hieman ylihinnoiteltu, mutta mitä voi odottaa sen yhden ja ainoan ”kulmakuningattaren” valmistamilta tuotteilta?

4. Glossier BOY BROW

Samoin kuin Anastasia BH:n kulmageeli, tämä tuote on ikoninen. Se julkaistiin vuonna 2024 ja se saavutti valtavan suosion lähes yhdessä yössä. Glossier Boy Brow on erittäin suosittu kulmageeli, joka mainitaan usein kauneuslehtien sivuilla. Sitä arvostetaan sen paksuntavan koostumuksen ja sen antaman pidon vuoksi. Voit valita neljästä väristä sekä kirkkaasta versiosta.

Glossier BOY BROW – arvostelut

Lukuisat kuluttajat väittävät, että kyseessä on todella hyvä kulmageeli. He ylistävät sitä sen kevyestä, mutta tuuheutta lisäävästä koostumuksesta, joka takaa pehmeät ja tuuheat kulmakarvat. Täydellinen minimalistisen meikin ystäville.

5. Benefit Cosmetics Gimme Brow

Benefit Gimme Brow on laadukas kulmageeli, ja valmistaja väittää sen lisäävän volyymia erinomaisen hyvin. Valittavana on kahdeksan väriä ja sävyt ovat luonnollisia. Tämä kulmageeli muotoilee ja määrittelee kulmakarvat jättäen ne täyteläisiksi ja hyvin korostetuiksi.

Benefit Cosmetics Gimme Brow – arvostelut

Benefit Gimme Brow on tunnettu tuote, yksi suosituimmista kulmageeleistä sen pitkäkestoisuuden vuoksi. Ammattilaiset suosittelevat sitä niille, joilla on herkät, ohuet kulmakarvat.

6. Kylie Cosmetics Kybrow Gel

Suosittu kulmageeli, jonka on lanseeranut kuuluisa Kylie Jenner – yhdysvaltalainen tosi-tv-tähti, malli ja julkkis. Geeliä on saatavilla vain kirkkaana versiona. Läpinäkyvä koostumus kuivuu nopeasti, eikä sen valmistajan mukaan anna kiristävää ihon tunnetta.

Kylie Cosmetics Kybrow Gel – arvostelut

Tämä kulmageeli on suosittu valinta ja paljon suositeltu. Onko se näin kuuluisa, koska julkkis loi sen? Ei oikeastaan! Monet kertovat, että tämä kulmageeli tarjoaa äärimmäisen kulmakarvojen kiinnitystehon jättäen karvat paikoillaan koko päiväksi.

7. Estée Lauder Brow Now Volumizing Brow Tint

Tämä todella on kunnollinen kulmageeli! Estée Lauder todistaa, että klassinen harja yhdistettynä koostumuksessa oleviin kuituihin on varsin vaikuttava! Onko se pitkäkestoinen? Estée Lauderin kulmageeli säilyy ehdottomasti kulmissa koko päivän. Edellä mainittu erikoiskuitujen yhdistelmä täyttää aukkoja ja kasvattaa karvojen volyymia.

Estée Lauder Brow Now Volumizing Brow Tint – arvostelut

Kyseessä on usein suositeltu kulmageeli upeiden neutraalien sävyjensä vuoksi. Tuottaja kirjoittaa ”erityisesti suunnitellusta harjasta”, vaikka tiedämme hyvin, ettei se ole niin ainutlaatuinen kuin väitetään. Paras kulmien muotoilugeeli tulisi varustaa spiraaliharjalla – useat mielipiteet ja kommentit verkossa todistavat sen olevan totta.

8. TOO FACED Fluff & Hold Laminating Brow Wax

Läpinäkyvä kulmageeli on saavuttanut suosiota, koska sen on julkaissut arvostettu kosmetiikkayritys, tunnettu Too Faced. Muistamme yhä ikonisen ”Better Than Sex” -ripsivärin, mutta kysymys kuuluu: onko heidän kulmageelinsä parempi kuin…? Varmasti se ei ole parempi kuin useimmat täällä mainitsemamme geelit. Se kiinnittää kuitenkin huomiota sen epätavallisen applikaattorin, tarkemmin sanottuna – kolmen applikaattorin vuoksi. Täältä löytyy spoolie, kampa ja litteä pieni harja. Erittäin hieno!

TOO FACED Fluff & Hold Laminating Brow Wax – arvostelut

Se on mielenkiintoinen pakkauksensa vuoksi, mutta mitä tulee koostumukseen – se ei ole niin hyvä. Puskaisten ja sotkuisten kulmakarvojen omistajat kehuvat kulmageeliä paljon – kolme erilaista applikaattoria auttaa kurittamaan yhteistyöhaluttomat karvat.

9. Chanel Le Gel Sourcils Longwear

Tämä on hyvä ja laadukas kulmageeli. Klassisen muotoilun omaava kartion muotoinen spoolie on monen MUA:n mieleen. Se muotoilee ja pitää karvat paikallaan melko hyvin. Tämä kulmageeli on ehdottomasti pitkävaikutteinen. Sen sävytetty kulmageeli on väriltään rajoitettu… vain kahteen sävyyn. Siksi suurin osa valitsee Chanel Le Gel Sourcils -kulmageelin kirkkaan version. Hinta voisi olla hieman edullisempi – tuotteesta maksamisen sijaan maksamme brändinimestä.

Chanel Le Gel Sourcils Longwear – arvostelut

Tätä kulmageeliä arvostetaan vaikutuksesta luonnollisen näköiset kulmakarvat.

10. Revitalash Hi-Def Brow Gel

Revitalash-brändi on tullut kauneudenhoitoalalle julkaisemalla varsin mukavan ripsienpidennysseerumin. Kulmien osalta asiat eivät ole niin hyvin. Hi-Def Brow Gel kiinnittää varmasti huomiosi epätyypillisellä muotoilullaan, joka muistuttaa Too Facedin tuotetta. Kampa + harja + spoolie on muotoilutyökalusetti uskomattoman tuuheille ja sotkuisille kulmakarvoille. Kaksi sävyä, nimittäin ruskea ja vaaleanruskea, saattaa olla melko pieni valikoima, josta valita….

Revitalash Hi-Def Brow Gel – arvostelut

Onko se suosittu kulmageeli? Se riippuu siitä, keneltä kysyt. Pidät siitä varmasti, jos sinulla on kiinteää muotoilua kaipaavat kulmakarvat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *