Miten käytät oikein meikkivoidetta? Listattuna yleisimmät virheet

Käytätkö meikkivoidetta päivittäin? Luuletko jo tietäväsi kaiken meikkivoiteen käytöstä? Oikein käytettynä meikkivoiteen pitäisi peittää kaikki ihon virheet, rypyt ja kuivuus. Oikean värin valitseminen on kaiken a ja o. Haluamme esitellä teille neljä yleisintä meikkivoiteen käyttövirhettä. Sorrutko sinäkin näihin virheisiin?meikkaus.jpg

1. Meikinpohjustuksen skippaaminen

Miksi käyttää meikinpohjustetta, kun meikkivoide on meikin pohja, ja sen voi kiinnittää puuterilla? Yleensä jätämme väliin meikinpohjustuksen joka päiväisessä meikkauksessa, koska luulemme, että kosteusvoide riittää pohjustamaan ihon meikkivoidetta varten. Mikäli ihosi on rasvainen ja taipumus sillä akneen ja mustapäihin suosittelemme käyttämään mahdollisimman vähän kosmetiikkaa. Kuitenkin jos on kuiva iho suosittelemme käyttämään kosteuttavia meikinpohjusteita lisäämään ihon kimmoisuutta ja kosteutta.

2. Kohtuuton määrä meikkivoidetta

Mitä enemmän meikkivoidetta sitä parempi peittävyys? Virhe, yksikään meikkivoide ei peitä sen paremmin vaikka laittaisimme sitä kuinka paljon. Älä huijaa itseäsi. Hyvän meikkivoiteen pitäisi tasoittaa jo yhden kerroksen jälkeen, koska mitä enemmän laitamme meikkivoidetta, sitä paremmin näkyy kuiva ja ryppyinen iho. Minimalismi on suositeltavaa meikkivoiteen kanssa, koska ohut kerros levittyy kasvoihin hyvin ja antaa toivotun lopputuloksen.

3. Meikin levittäminen sormin

Joissakin nettitutoriaaleissa vloggaajat sanovat, että nopein tapa levittää meikkivoide on sormin? Väärin. Se aika minkä säästät laittamalla meikkivoidetta suoraan sormilla ei ole sen arvoista, koska meikkivoide ei tule näyttämään yhtä hyvältä mitä toivoisit. Levitä meikkivoidetta harjalla tai sienellä joka on siihen tarkoitettu, se antaa luonnollisen ja tasaisen pinnan kasvoillesi. Näin saat paremman lopputuloksen, kuin sormilla levittämällä.

4. Väärän sävyinen meikkivoide

Säästimme parhaimman viimeiseksi. Ongelma, joka on meillä kaikilla (ja me tiedämme sen). Suurin virhe on hieroa kokeillessasi meikkivoidetta kämmenselkään tai ranteeseen – kumpikaan näistä ei anna oikeaa lopputulosta. Paras paikka, jonne kokeilla meikkivoidetta on leukalinja, koska meikkivoiteen tulee täsmätä ihoon sekä kasvoissa että kaulalla. Parasta on testata tuotetta kotona päivänvalossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *