Yonelle Nanodisc Mask uudistava kasvonaamio

Yonellen valmistama Nanodisc Mask on tarkoitettu uudistamaan varttunutta ja väsynyttä joka on menettänyt hohdon ja tasaisen sävyn. Se sisältää erityisiä ainesosia, jotka kuljettavat ravitsevat ainesosat syvälle ihon kerroksiin ja takaavat iholle nuorekkaan ja hehkuvan lopputuloksen. Yonelle naamiot voivat olla osa päivittäistä ihon ravitsemista tai sitä voidaan käyttää niin sanottuna hemmotteluhoitona. Nanodisc naamioita on kolmenlaista (jokaista kahdessa eri muodossa: pussi ja tuubi): nro. 1: Magic Compress, nro. 2: Amazing Smooth ja nro. 3: Youthful Glow.yonelle.jpg

Ensimmäistä Yonellen naamiota, nro. 1 Magic Compressia, suositellaan yli 40-vuotiaille, ihotyypistä riippumatta. Hoidolla saat heti tasaisen ja pehmeän ihon, ja tämä teho näkyy kolme päivää hoidon jälkeen. Tämän lisäksi tämä kasvonaamio tasoittaa ihon sävyeroja, sulkee huokosia ja vähentää ihoärsytystä. Lopputuloksena on mattamainen iho, tasoittuneet rypyt ja ihon laatu paranee päivä päivältä. Tämä naamio voidaan tehdä ennen meikkausta. 1 Magic Compress Mask sisältää: hyaluronihappoa, retinolia, limeuutetta, jojobaöljyä ja kolloidinen savea. Naamio tulisi tehdä kaksi tai kolme kertaa viikossa. 30 minuutin käytön jälkeen huuhtele naamio pois viileällä vedellä.

Yonellen naamionro. 2 Amazing Smoothia suositellaan käytettäväksi kuivalle ja nahkealle iholle. Tuote sisältää paljon kosteuttavia, virkistäviä, elvyttäviä ja korjaavia ominaisuuksia. Säännöllisen käytön ansiosta ihosta tulee sileä ja pehmeä, poistaa kireän ja kirvelevän tunteen iholta. Lisäksi tuote vähentää ihon ärsytystä ja vahvistaa ihon luonnollista pH:ta. Tämä kasvonaamio sisältää: hyaluronihappoa, ravitsevia entsyymejä, macadamian öljyä ja E-vitamiinia. Tuotetta tulisi käyttää kaksi tai kolme kertaa viikossa puhtaalle iholle, vältä silmänympärysihoa. Levittäessä tuotetta voidaan samalla hieroa, tämä nopeuttaa aktiivisten ainesosien imeytymistä ja stimuloi verenkiertoa ihosoluissa.

Viimeinen naamio on Yonellen nro. 3 Youthful Glow, joka on tarkoitettu kaikille ihotyypeille, jotka ovat väsyneitä, nestehukassa ja kuivia. Tämä tuote korostaa, virkistää ja tekee ihosta nuorekkaan näköisen. Lisäksi tuotteella on kuoriva ominaisuus, joka aktivoi ihosoluja uusiutumaan nopeammin. Tuote sisältää: laktoosia, papaiiniä, ureaa, D-pantenolia ja kosteuttavia ainesosia. Naamiota tulisi käyttää kaksi tai kolme kertaa viikossa aamuin ja/tai illoin. 30 minuutin käytön jälkeen huuhtele naamio pois kasvoilta viileällä vedellä. Naamio voidaan tehdä ennen meikkausta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *