Tarvitsetko punoitusta hoitavaa kasvoseerumia? Täältä TOP 5

Oletko koskaan miettinyt, miksi ihosi on niin punainen? Vastaus on yksinkertainen – koska ihosi on liian herkkä ja helposti ärtyvä. Voiko ihon ulkonäköä parantaa helpolla tavalla – mieluiten kotona? Takuulla, ja siihen tarvitaan vain yksi tuote! Ennen kuin varaat ajan kosmetologille ja tuhlaat rahaa kalliisiin laserhoitoihin, kokeile punoitusta hoitavaa kasvoseerumia. Miksi? Koska nämä tuotteet eivät maksa omaisuutta, eivätkä ne vie valtavasti aikaa. Vaikutukset voivat osin viedä jalat alta. Tässä viisi parasta punoitusta ehkäisevää kasvoseerumia ärsytyksen ja katkenneiden verisuonien hoitoon.

Close up of pretty lady putting anti-ageing moisturizing serum to under eye area. Beauty therapy concept

Mistä tietää onko iho couperosa tai punoittava?

Aloitetaan huonoilla uutisilla: couperosaiho ja punoittava iho ovat kaikkein vaativimpia ihotyyppejä. Ne ovat erityisen herkkiä ja vaurioalttiita. Nämä ihotyypit vaativat erityistä huolenpitoa ja niitä on hoidettava tarkasti valituilla sekä hellävaraisilla tuotteilla. Ihotyypit voi tunnistaa usein ilmestyvästä kasvojen punoituksesta, joka johtuu siitä, että verisuonet eivät asusta tarpeeksi syvällä ihon pinnan alla. Kun iho altistuu ärsyttäville ulkoisille tekijöille, kuten pakkaselle, verisuonet katkeavat ja iholle ilmestyy katkenneita verisuonia sekä punoitusta.

Monet tekijät saavat couperosaihon reagoimaan, muun muassa epäsuotuisat sääolosuhteet, epäterveellinen ruokavalio (esim. liikaa suolaisia tai mausteisia ruokia) ja sopimattomat hoitotuotteet, jotka usein sisältävät kyseenalaisia ainesosia. Vaikka katkenneita verisuonia voi löytää kaikkialta kasvoilta, ne ilmestyvät yleensä poskiin ja sieraimiin. Punoitus taas iskee koko kasvoihin ja sen mukana tulee usein pistelevä tai poltteleva tunne.

Couperosaihon ja punoittavan ihon hoitovinkit

Kuten yllä mainittu, couperosaiho ja punoittava iho vaatii hellävaraista huolenpitoa. Ihon voi pitää rauhallisena ja terveellisenä seuraamalla muutamaa ihonhoitovinkkiä:

  • Suojaa ihoa voimakkaalta auringolta (eikä vain kesällä).
  • Käytä herkälle iholle ja couperosaiholle suunnattuja tuotteita.
  • Käytä herkälle iholle ja helposti ärtyvälle iholle turvallisia tuotteita.
  • Kosteuta ihoa päivittäin, pidä se ravittuna ja levollisena.
  • Suojaa ihoa ärsyttäviltä ulkoisilta tekijöiltä (esim. pakkanen, ilmastointi).
  • Syö terveellisesti (vältä esim. mausteisia ruokia ja alkoholia).
  • Kosketa ja puhdista ihoa hellävaraisesti.

Parhaat punoitusta hoitavat kasvoseerumit – TOP-LISTA

1. Nanoil | Anti-Redness Face Serum

Koko: 50 ml

Nanoil | Anti-Redness Face Serum
Lue lisää: www.nanoil.fi

Nanoil ja sen uusin ihonhoitotuote Anti-Redness Face Serum tarjoaa tehokkaan vaihtoehdon suosituille kosmetologikäsittelyille. Tämä punoitusta hoitava seerumi on suunniteltu ärsytyksestä, katkenneista verisuonista, punoituksesta ja ruusufinnistä kärsivälle iholle. Tuote sopii loistavasti kotikäyttöön ja se hoitaa kaikkia couperosaihon ongelmia päivittäin – se vähentää punoitusta, rentouttaa ihoa ja tasoittaa ihon väriä. Pullokin on suuri ja hinta ei huimaa päätä.

Koostumus on myös positiivinen yllättäjä. Nanoil Anti-Redness Face Serum sisältää monia couperosaihoa ja punoittavaa ihoa hoitavia kasviperäisiä raaka-aineita. Seerumi myös vähentää katkenneiden verisuonien näkyvyyttä. Tuote rauhoittaa ihoa välittömästi mutta säännöllisessä käytössä Nanoil Anti-Redness Face Serum vähentää ihon herkkyyttä. Lisäksi seerumi suojaa kaikilta olosuhteilta, vahvistaa verisuonien seinämiä, ehkäisee verisuonien katkeamista, kirkastaa väriongelmia ja ehkäisee ikääntymisen merkkejä.

2. REN Clean Skin | Evercalm™ Redness Relief Serum

Koko: 30 ml

Redness Relief Serum on suunnattu katkenneista verisuonista ja ruusufinnistä kärsivän ihon hoitoon. Sillä on kaksi päätehtävää: rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja ehkäistä ikääntymisen merkkejä – jotka valitettavasti näkyvät herkällä iholla paljon nopeammin. Vaikka tuote on aika kallis ja pullo ei riitä pitkäksi aikaa, sen vaikutukset ovat niin upeat että couperosaihon omistajat ostavat sitä yhä uudelleen. Tuote luotiin vähentämään kuivuutta, rauhoittamaan ihoa ja parantamaan punoittavan ihon ulkonäköä nopeasti.

Evercalm™ Redness Relief Serum on hyvä tuote päivittäiseen ihonhoitoon, sillä se vähentää punoitusta ja epämukavaa kireän ihon tunnetta, joka on yleensä ilmastoinnin, UV-säteiden, saasteiden tai vapaiden radikaalien syytä. Seerumi tekee paljon hyvää ja sopii loistavasti aamukäyttöön mutta sen paksu koostumus saattaa tehdä siitä epämukavan meikin alle.

3. LA MER MED+ | Anti Red Couperose Concentrate

Koko: 30 ml

La Mer MED+ saa punoitusta vähentävät ja rauhoittavat voimansa levästä, merisuolasta ja merisiltistä. Pienestä pullosta löytyvät, merestä kotoisin olevat raaka-aineet vähentävät ihon punoitusta ja ehkäisevät katkenneita verisuonia. Tuote ei sisällä parabeeneja, ftalaatteja tai hajusteita, jonka ansiosta couperosaiholle tavallisen ärsytyksen riski vähenee huomattavasti.

Yllättävää kyllä, LA MER MED+ Anti Red Couperose Concentratea ei suositella ainoastaan couperosaiholle, vaan se sopii todistetusti myös herkälle ja ruusufinnistä kärsivälle iholle. Sitä voi pitää ammattitasonihohoitonakotona. Seerumi hoitaa katkenneita verisuonia ja sen myötä iho näyttää pian tasaiselta. Tämä kasvoseerumi sisältää myös vihreää väriä, eli se pystyy peittämään punaisuuden käytön ensitaipaleella, kun luvattuja vaikutuksia ei vielä näy.

4. Exuviance® | AntiRedness Calming Serum

Koko: 29 g

Tämäkin kasvoseerumi auttaa punoituksesta ja muista kauneusvirheistä kärsivää couperosaihoa. Vaikka tuote ei sovi jokaisen kukkarolle, se tekee hyvää työtä vähentämällä punoitusta ja tulehdusta. Exuviance® AntiRedness Calming Serum on täydellinen kasvojen punoituksesta ja ärsytyksestä kärsiville. Hevoskastanjauutteen ansiosta seerumi vahvistaa verisuonien seinämiä. Kasvoseerumin sisältämät peptidit ja hapot stimuloivat ihon omia uusiutumisprosesseja. Tuotteessa on myös muita kiinnostavia ainesosia: glukonolaktoni, laktobionihappo, Tripeptide-8, bisabololi, solmulevä, lakritsi ja valkoinen teeuute.

Hyvä uutinen on se, että pitkäaikaisessa päivittäisessä käytössä AntiRedness Calming Serum vahvistaa verisuonia ja vähentää siten punoitusta. Koostumus on miellyttävä ja tuotteella menee muutama minuutti imeytyä ihoon täysin. Seerumin täytyy antaa imeytyä kokonaan, muuten jälkeenpäin laitetut kauneustuotteet rullautuvat iholla.

5. Caudalie | Radiance Serum Complexion Correcting Vinoperfec

Koko: 30 ml

Ranskalainen kosmetiikkamerkki Caudalie on erittäin ylpeä uusimmasta kasvoseerumistaan couperosaiholle. Sen sanotaan sopivan kaikkein herkimmille ihotyypeille. Tuotteen päätehtävä on rauhoittaa ärsytystä ja ehkäistä kaikkia tulehdustyyppejä. Tämän lisäksi Caudalie Radiance Serum Complexion Correcting Vinoperfec vähentää punoitusta ja jättää ihon tasaisemmaksi. Pitkäaikaisessa käytössä ihosta tulee hehkuva ja levännyt.

Yksi asia saa tämän kasvoseerumin erottumaan joukosta – ja se on ainesosa nimeltä viniferine. Sitä uutetaan viiniköynnöksistä ja siinä on nuorentavia sekä herkän ihon uusiutumista tukevia ominaisuuksia. Tämä ainesosa ei tietenkään ole ainoa luonnollinen raaka-aine, sillä 98 % Caudalien kasvoseerumista koostuu kasviperäisistä ainesosista. Vaikka seerumi ei olekaan niin suuri kooltaan, se riittää pitkäksi aikaa. Käyttämällä Radiance Serum Complexion Correcting Vinoperfecia säännöllisesti päivittäin muutaman kuukauden ajan, ihosta tulee rento ja sileä.