Nanoil Anti-Redness Face Serum: tehty couperosaiholle

Kuulostavatko näkyvät verisuonet, ohut iho ja punoitus tavallisilta? Jos kyllä, sinulla saattaa olla couperosaiho. Huono uutinen on se, että suurin osa ihonhoitotuotteista ei sovellu ihollesi mutta enimmäkseen siksi, että ne ärsyttävät ihoa. Toisaalta hyviäkin tuotteita on olemassa – niiden joukossa Nanoil Anti-Redness Face Serum – joka osaa hoitaa couperosaihoa.

seerumi couperosa iholle Nanoil

Vaikka couperosaiho määrittyy pääasiassa geenien perusteella, sen ulkonäköön ja tunteeseen voi vaikuttaa.

Mikä ei sovi couperosaiholle?

 • Liian voimakkaat puhdistavat tuotteet
 • Voimakkaat lämpötilamuutokset
 • Monen tunnin oleskelu ilmastoidussa tilassa
 • Alkoholi
 • Mausteiset ruoat
 • Fyysinen rasitus

Kuten huomata saattaa, moni asia voi ärsyttää ihoa entisestään. Onneksi muutama asia voi auttaa rauhoittamaan ihon. Kysyimme ihoasiantuntijalta neuvoja couperosaihon hoitoon ja tässä hänen mainitsemansa asiat:

 • Hellävaraisten kauneustuotteiden käyttö
 • Oikeanlaisten kasvohoitojen valitseminen
 • Aurinkosuoja
 • Terveellinen ruokavalio täynnä kasviksia ja hedelmiä

Ensimmäinen kohta on ehkä kaikkein tärkein, koska ihonhoitotuotteet vaikuttavat suoraan ihoon ja sen ulkonäköön.

Nanoil Anti-Redness Face Serum: tehty couperosaiholle

AINESOSAT Ensimmäinen silmäänpistävä asia on lyhyt ainesosalista. Valmistaja on selvästi sitä mieltä, että vähemmän on enemmän. Turhille säilöntäaineille ja hajusteille ei siis ole tilaa tuotteessa. Pääainesosa on vesi, eikä kasvoseerumeissa usein nähty öljy. Tämä on suuri plussa, sillä öljyjä ei suositella couperosaihon hoitoon. Nanoil Anti-Redness Face Serumin tärkeimmät ainesosat ovat seuraavat kasviuutteet:

 • lehmus
 • sypressikäpy
 • kastanjakaarna
 • Boerhavia Diffusa -juuri

Yhdessä ainesosat tekevät paljon hyvää, kuten kosteuttavat ja ravitsevat ihoa. Lisäksi seerumi taistelee vapaita radikaaleja vastaan ja ehkäisee couperosaiholle tyypillistä tulehdusta. Ennen kaikkea kasviuutteet suojaavat herkän ihon kärsimältä ärsytykseltä. Imeytyessään ihoon seerumi vahvistaa verisuonia ja tekee niistä joustavammat.

KÄYTTÖ Tässä lyhyt opas Nanoil Anti-Redness Face Serumin oikeaoppiseen käyttöön.

Mihin aikaan vuodesta? Vuodenajalla ei ole väliä, koska Nanoilin kasvoseerumia voi käyttää vuoden ympäri.

Mihin aikaan päivästä? Seerumia voi käyttää sekä aamulla että illalla. Aamulla käytettynä Nanoilin seerumi pitää ihon rauhallisena ja suojattuna koko päivän ajan. Illalla seerumi imeytyy syvälle ihoon ja toimii sisältäpäin. Nanoil -kasvoseerumia voi hyvin käyttää kahdesti päivässä.

Miten seerumia levitetään? Ensinnäkin iho on alustettava ennen seerumin käyttöä, eli puhdistettava ja pyyhittävä kasvovedellä. Tuotteen pipetillä asetetaan muutama tippa seerumia kasvoille, kaulalle ja rinnalle. Levitä tuotetta tasaisesti ja hiero ihoon hellävaraisesti. Seerumi imeytyy ihoon täysin muutamassa sekunnissa.

Mitä seuraavaksi? Seerumin jälkeen on tärkeä levittää kasvovoidetta tai kosmetiikkaöljyä. Näin voi varmistua siitä, että Nanoilin sisältämät kasviuutteet pysyvät ihon sisällä.

seerumi couperosa iholle Nanoil

VAIKUTUKSET Nyt tärkeimpään osaan – Nanoil Anti-Redness Face Serumin tuomiin vaikutuksiin.

Välittömät vaikutukset: rauhallisempi iho, vastustuskykyisempi iho ja vähemmän ärtynyt iho

Pitkäkestoiset vaikutukset: kirkastetut pigmenttiläiskät, vähemmän punoitusta ja katkenneita verisuonia, kiinteämpi iho, hidastunut ikääntyminen

Kuten huomata saattaa, Nanoil Anti-Redness Face Serum on couperosaiholle tehty tuote. Ärsyttämisen sijaan seerumi rauhoittaa ihoa välittömästi ja vaikutukset näkyvät nopeasti. Tämän lisäksi käyttö on erittäin helppoa. Mikäli sinulla ei vielä ole tätä rauhoittavaa kasvoseerumia mutta haluaisit kokeilla sitä, käy sivustolla nanoil.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *