Ripsien kohotus ilman että edes poistut kotoa? Jälleenrakenna ripsesi Nanolash Lash Lift Kitillä!

Voimme kiistatta väittää, että kauniit ja pitkät ripset tuovat silmille parhaan mahdollisen kehyksen. Samaan hengenvetoon joudumme kuitenkin toteamaan, että ripset ovat luonnostaan melko hauraat, ja niistä puuttuu herkästi volyymia. Siksi sinunkin kannattaa kokeilla ripsien kohotusta kotona Nanolash Lift Kitillä!

nanolash lash lift kit

Ripsien kohotus kotona – se kannattaa!

Jälleenrakentaminen, uudistuminen sekä pidemmät ja paksummat ripset – nämä ovat kauneushoitolassa suoritettavan ripsien kohotuksen vaikutuksia. Tiesitkö, että brändi nimeltä Nanolash tarjoaa naisille mahdollisuuden suorittaa tämän hoidon kotona. Mikä parasta, sillä on lukuisia etuja. Tärkeimpiä niistä ovat muun muassa:

  • Säästää aikaa – ripsien laminointi kotona kestää vain kymmenkunta minuuttia;
  • Säästää rahaa – Nanolash Lift Kitillä voi tehdä jopa 10 hoitoa, ja se maksaa vähemmän kuin yksi hoito kauneushoitolassa;
  • Upeat vaikutukset – Nanolashin kotona tehdyllä ripsien kohotuksella saavutetaan samanlaiset tulokset kuin kauneushoitolassakin.

Merkittävä etu on myös se, että vaikutukset kestävät noin 8 viikkoa ripsien alkuperäisestä kunnosta riippuen. Voit unohtaa kokonaan ripsien kihartimen ja tuhlata aikaa ylimääräisten ripsivärikerrosten levittämiseen. Voit rakentaa ripsiesi uudelleen helposti ja varmistaa niiden ilmiömäisen ulkonäön.

ripsien kohotus

Mitä Nanolash Lash Lift Kit sisältää?

Ripsien kohotussetti Nanolashiltä sisältää kolme tuotetta, jotka on kaikki numeroitu ja jotka määrittävät niiden käyttöjärjestyksen. Ne tulevat 0,5 millilitran annospusseina. Pakkaus sisältää yhteensä 10 annospussia kutakin tuotetta. Tämä tarkoittaa sitä, että yhdellä pakkauksella voit tehdä 10 hoitoa poistumatta edes kotoa.

Pakkaus sisältää lisäksi silikonimuotit – 3 paria 3 eri koossa – ja Lash Lift Glue, jota käytetään niiden kiinnittämiseen. Saatavilla on tietenkin myös muita tarvikkeita, jotka helpottavat prosessia.

Monet naiset, joilla on ollut tilaisuus testata Nanolash Lift Kitia, ovat ilmaisseet siitä vain ylistäviä sanoja. He arvostavat pääasiassa seuraavia asioita:

  • Yksinkertainen käyttö;
  • Setin täydellisyys – siitä ei puutu mitään;
  • Yksinkertaiset ja selkeät ohjeet;
  • Tehokas vaikutus, joka näkyy heti ensimmäisestä käsittelystä lähtien.

Lyhyesti sanottuna ripsien kohotus kotona Nanolashilla on yksinkertaista, miellyttävää ja mahdollistaa tyydyttävien tulosten saavuttamisen.

Kuinka ripsien kohotus tehdään kotona Nanolash Lift Kitillä?

Kuulostaako ripsien kohotus kotona mahdottomalta? Totta puhuen se vain näyttää siltä. Nanolash Lift Kitin avulla koko prosessi on niin yksinkertainen. Muista ensin puhdistaa ripset huolella. Niissä ei nimittäin saa olla ripsivärin tai muiden kosmetiikkatuotteiden jäämiä. Sen jälkeen alemmat ripset erotetaan ylemmistä mukana tulevien silmälappujen avulla.

Yläluomiin asetetaan valitun kokoiset silikonimuotit. Ne kiinnitetään mukana tulevalla liimalla. Kukin tuote levitetään siinä järjestyksessä kuin ne on merkitty. Tuotteet levitetään noin 1 millimetrin päähän ripsirajasta ja jätetään ripsiin vaikuttamaan noin 7-10 minuutiksi.

Hoidon jälkeen silikonimuotit poistetaan. Seuraavaksi voit unohtaa ripsientaivuttimen 8 viikoksi. Näin kauan valmistajan väitteiden mukaan kotona tehtävän kohotuksen vaikutusten pitäisi parhaimmillaan kestää.

ripsien laminointi kotona

Kannattaako ripsien kohotus itse?

Ripsien kohotus on yksi tapa parantaa ripsien ulkonäköä. Nanolash Lift Kit sisältää tuotteita, jotka perustuvat luonnollisiin ainesosiin, kuten abessinialaiseen öljyyn ja kookosöljyyn. Näin voit puolestaan rakentaa uudelleen myös ripsien rakenteen. Ripset saavat tehokkaan suojan vaurioilta ja niistä tulee syväkosteutetut.

Kannattaa selvittää itse, kuinka paljon hyötyä kotona tehtävä ripsien kohotys tuottaa Nanolashin paketin avulla. Se voi muuttaa katseesi täysin ja parantaa ripsiesi ulkonäköä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *