Paksujen kulmakarvojen muotoilu – Kuinka teen sen?

meikki.jpgPaksut, luonnolliset ja hieman villintyneet kulmakarvat olivat edellisen sesongin kuumimpia juttuja. Pelkkä harjaaminen erikoisella harjalla ei välttämättä riitä. Joudut todennäköisesti lisäämään väriä saadaksesi kulmistasi kauniit ja trendikkäät. Kuinka tuuheat kulmakarvat kuitenkaan nypitään, ja mitä tuotteita tulisi käyttää?

Kulmakarvat, samoin kuin ripest, ovat olemassa kahta asiaa varten. Ensinnäkin, ne kehystävät kauniisti naisen kasvoja (vaikka toisaalta, ne saattavat myös pahentaa), ja ne luovat silmille kauniit raamit korostaen tätä osaa kasvoista. Tämän lisäksi niillä on myös suojaava tarkoitus; ne estävät hikeä, vettä ja siitepölyä pääsemästä silmiin ja täten estävät silmien ärsyyntymisen. Mitä paksummat ja pidemmät kulmakarvat ovat, sitä parempi. Miksi? Paksut ja hyvin hoidetut kulmakarvat kertovat, että olemme trendien huopulla, osaamme käyttää pinsettejä ja muita kosmetiikkaan liittyviä välineitä. Entäpä ne naiset, joille Äiti Maa ei ollut niin antavainen? Ohessa muutama helppo niksi.

Kehystä kulmien ylä- ja alareunat kulmakynällä. Sävyn tulisi olla lähellä hiustesi sävyä – ethän halua näyttää sarjakuvahahmolta? Käytä enemmän aikaa kulmien alareunaan, sillä se määrittää kulmien muodon. Kulmavärit auttavat täydentämän kulmien sisältä epätäydellisyydet. Piirrä “uudet kulmakarvat” karvansuunnan mukaisesti. Tällä tavoin saat silmäsi todella pomppaamaan kasvoilta ja saat tehtyä 3D-tehosteen silmiesi ympärille. Saadaksesi täydellisen viimeistelyn kulmiin, harjaa ne kulmaharjalla ja kirkkaalla geelillä.

Toinen tapa paksuntaa kulmakarvoja on hoitaa niitä risiiniöljyllä. Tuotetta tulisi hieroa ihoon, ja tällä tavoin edesauttaen karvan kasvua. Ole kuitenkin varovainen, ettet vahingossa hiero risiiniöljyä silmiisi – se saattaa aiheuttaa ärsytystä.
Joillakin ihmisillä saattaa olla ongelmaa karvojen tippumisen kanssa – myös kulmista. Välittömän avun saat kulmien kestomeikistä. Tämä on kuitenkin huomattavasti kalliimpi sekä kivuliaampi hoito, ja se saattaa aiheuttaa ihon tai silmien ärsytystä. Kauneudenhoitaja tatuoi pigmentin ihon alle täysin turvallisella tuotteella, jonka sävy on sama kuin oma hiustesi luonnollinen väri. Tulokset kestävät suunnilleen puoli vuotta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *