NANOIL – miten saada paksut ja terveet hiukset

Nanoil hiusten elvytystä parantava öljyUseimmat meistä ovat herkkiä, mitä tulee hiuksiin. Yli 80% naisista unelmoivat pitkistä, terveistä ja vahvoista hiuksista, jotka hämmästyttävät hyväkuntoisuudellaan ja upealla kiillolla.

Valitettavasti hiusten kasvattaminen ei käytännössä ole niin helppoa. Hiukset kasvavat yleensä hitaasti ja latvat tulisi leikata silloin tällöin päästäkseen eroon kaksihaaraisista. Mitä pidemmät hiukset, sitä raskaammat ne ovat. Ravitsemattomat tupit heikkenevät ja lopulta hiukset – sen sijaan, että ne kasvaisivat vahvana ja paksuna – alkavat irrota. Sopimaton huolenpito ja vitamiinien puute voi myös häiritä kasvua. Tuloksena, hiusten kasvuprosessi kestää ikuisuuden.

Onneksi tällaisiin ongelmiin on ratkaisu. Nanoil on lanseerannut vallankumouksellisen tuotteen: hiusöljyn. Se on täysin turvallinen, ei sisällä kemikaalisia ainesosia, parabeeneja tai silikoneja.

Nanoil hiusöljy sisältää tarkoin valittuja luonnollisia öljyjä, jotka ovat olleet tunnettuja maailmalla iät ja ajat loistavien ominaisuuksiensa ansiosta. Ne ravitsevat hiukset, huolehtivat päänahasta ja hallitsevat solunsisäisiä prosesseja. Sopivat öljyt voivat tehdä ihmeitä hiuksillesi. Ne elvyttävät hiuksia, ravitsevat tuppia, hallitsevat talituotantoa, kosteuttavat päänahan kuivia osia ja ehkäisevät rasvaisen päänahan seborreaa.

Aasialaiset, Afrikkalaiset ja Etelä-Amerikkalaiset tuntevat hiusöljyt hyvin. Mieti vain kauniit, eloisia ja säteileviä hiuksia ymmärtääksesi kuinka hyödyllisiä öljyt ovat. Hoitaessasi hiuksia luonnollisilla ainesosilla, hiuksesi nauttivat täyden palvelun käsittelystä ja upeasta ulkonäöstä tuota pikaa.

Nanoil hiusöljy on uniikki tuote ja sisältää luonnollisten öljyjen lisäksi myös monia kaunistavia ainesosia (yleensä innovatiivisia sellaisia), jotka parantavat hiuskasvua ja hoitavat täydellisesti kaikentyyppisiä hiuksia. Ainesosien tarkka valikoima tekee Nanoilista kauneuden perikuvan hiuksillesi.

Nanoil hiusöljy – mitä se sisältää?

 • Luonnollisia öljyjä – ne ovat tarkoin valitut jokaiselle tuotteen kolmesta versiosta. Ne ovat vitamiinien, hivenaineiden, kasvisterolien, flavonoidien ja välttämättömien rasvahappojen lähde. Ainesosat tekevät hiuksista eloisat, nuorekkaat ja hallitsevat päänahan solujen sekä hiustuppien toimintoja. Lisäksi, rasvahapot huolehtivat kollageenisynteesistä, nopeuttavat hiusten elvytystä, tekevät hiuksista kestävät ja antavat sinun nauttia nuorekkaista ja eloisista hiuksista. Nanoilin sisältämät luonnolliset öljyt vahvistavat niiden loistokkuutta.
 • Innovatiivinen Baicapil – vahvistaa hiustuppia, parantaa hiuskasvua, ehkäisee hiustenlähtöä
 • Innovatiivinen Kerastim – ehkäisee hiustenlähtöä, stimuloi solunsisäistä aineenvaihduntaa, aktivoi nukkuvia tuppia
 • Silkki – kosteuttaa, tekee hiuksista sileät, helpottaa muotoilua
 • Pantenoli – toisin sanoen pro-vitamiini B5; tekee hiuksista sileät ja kiiltävät
 • UV-filtteri – suojaa hiuksia auringon haitalliselta säteilyltä
 • Lanoliini – tekee hiuksista pehmeät ja kosteuttaa niitä hieman ehkäistäkseen kuivumisen
 • Keratiini – auttaa paikkaamaan hiusten ulkokerroksen vaurioita
 • A- ja E-vitamiini – parantaa talirauhasten toimintaa, ehkäisee hiusten ja päänahan ikääntymisprosesseja, hallitsee päänahan hydro-lipidikerrosta.

NANOIL hiusöljy – miksi sitä pidetään ikonisena tuotteena?

Epäilemättä, Nanoil hiusöljy on erikoislaatuinen tuote. Hiuksille hyödylliset, tarkoin valitut ainesosat eivät kuitenkaan ole kaikkea. Tuotetta luodessa, Nanoil merkki suuntasi tuotteet hiusten rakenteelle, eli hiusten huokoisuudelle. Siksi Nanoil loi kolme versiota öljystä, joista jokainen on suunniteltu eri hiustyypille.

Tämä hiusrakenteen analyysi, eli kuinka avoin hiusten uloin suojakerros on, johti kauneustuotteen suunnitteluun, joka kerta kaikkiaan vastaa hiusten tarpeita. Ne sopivat hiusten suojakerrokseen täydellisesti ja elvyttävät hiuksia sisäpuolelta sekä suojaavat pintaa luomalla suojakilven.

Hiusten huokoisuus on yksi tärkeimmistä asioista, kun yritämme selvittää hiustemme kunnon. Tuottajan verkkosivulta voit löytää tietoja kolmesta eri huokoisuustyypistä ja myös – tarkkojen kuvausten ansiosta – löytää hiuksillesi sopivan öljyn.

Bravo, Nanoil!

www.nanoil.fi

terveet hiukset Nanoilin ansiosta_full

17 Comments “NANOIL – miten saada paksut ja terveet hiukset”

 1. Veronica

  paras öljy ikinä <3

  Vastaa
 2. Olivia

  Pakko kokeilla tätä! 🙂

  Vastaa
 3. Janina S

  Olen kuullut paljon tästä! Kaikki positiivista

  Vastaa
 4. Lilli_A

  mäkin ja se houkuttelee:D

  Vastaa
 5. Isabel

  Loistavaa! Mikään muu hiustuote ei sovi hiusteni huokoisuudelle

  Vastaa
 6. Daaria

  Tiedän, käytän sitä ja rakastan sitä! Se on loistava hiuksilleni! Minulla on keskihuokoisille hiuksille tarkoitettu versio

  Vastaa
 7. Merja

  Se sopii hiuksilleni paremmin kuin muut öljyt, koska se on koostumukseltaan kevyt ja tuoksu on hento sekä miellyttävä

  Vastaa
 8. Moona

  Voiko öljy oikeasti tehdä hiuksista paksummat? Ei minulla ole kärsivällisyyttä käyttää risiiniöljyä hiusten öljyämiseen

  Vastaa
  • Juulia

   Voin nähdä huomattavia muutoksia käytettyäni Nanoilin medium porosity versiota. Minulla on paljon vauvahiuksia 🙂

   Vastaa
 9. Mikaela

  Näiden öljyjen sisältö on upea! Tykkään tehdä omia öljysekoituksiani mutta tämä on paljon parempi, sillä se sisältää paljon erilaisia ainesosia

  Vastaa
 10. Natalia

  ainesosat vakuuttaa mutta mulla ei oo varaa siihen ;(

  Vastaa
 11. Kauneus_K

  tuottajan sivulta löytyy tosi hyödyllinen testi hiusten huokoisuuden selvittämiseks. jos hiustyyppiä ei osaa määritellä, se auttaa varmasti

  Vastaa
 12. Katja_88'

  Tilasin just tällasen itselleni 😉

  Vastaa
 13. Kaarina

  Minulla oli tämä oli äskettäin. Se auttoi elvyttämään hiuksia lomien jälkeen. Hiukset oli niin vauriotunu auringon ja merisuolan takia. Ostan sitä varmasti uudestaan joku päivä

  Vastaa
 14. Alisa

  Tätä öljyä mulla ei oo ollutkaan mutta haluaisin kyllä 🙂 Onnistuin päihittämään öljyisen päänahan öljyjen avulla

  Vastaa
 15. MinniMinä

  Mulla on kuivat, tosi vaurioituneet hiukset ja pellavansiemenöljy on ainoo joka auttaa

  Vastaa
 16. Beea_

  Musta pellavansiemenöljy on kiva mutta muiden öljyjen kanssa

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *