Miten nuorentaa kasvoja huuli- ja silmämeikillä?

meikki.jpgJokaisella naisella on oma tapansa tehdä täydellinen meikki. Jos me tiedämme kasvojemme perusteet ja meikkaamisen perussäännöt, voimme optisesti kaventaa, nuorentaa ja korostaa kasvoja. Kaikki riippuu oikeiden tuotteiden valitsemisesta ja oikeanlaisesta käyttämisestä. Kuinka meikkiä tulisi laittaa, jotta näyttäisi nuoremmalta?

Kulmakynä

Kulmakynän käyttäminen on tehokasta, mutta hyvin muotoillut ja oikeansävyiset kulmat näyttävät vielä paremmilta; kulmakynällä voit täydentää kohtia joista puuttuu karvoja. Valitse kulmakynäsi sävy sen mukaisesti minkä väriset omat hiuksesi ja omat kulmasi – liian tumma saa sinut näyttämään vanhemmalta. Mitään kulmatuotetta ei tulisi laittaa terävillä näkyvillä reunoilla. Varmista, että reunat eivät ole liian selkeät, edes pienimuotoinen häivytys yhdistettynä varjostamiseen antaa luonnollisen lopputuloksen.

RAJAUSKYNÄ/EYELINER

Nuorentavassa meikissä kaikkein tärkeintä on korostetut ja selkeät silmät. Viiva (erityisesti alaluomella) ei saisi koskaan olla liian paksu ja näkyvä. Jos unelmoit kauniista rajauksista yläluomella, pääset helpoiten lopputulokseen laittamalla rajauksen häivytetylle luomivärille. Alarajauksen tulisi olla ¾ silmän pituudesta ja häivytetty. Yläluomen rajauksen päätöksen ei tulisi olla liian alhaalla tai liian ulkona silmäkulmasta.

LUOMIVÄRI

Voit tehdä meikin myös ilman luomiväriä, mutta sinun tulisi aina kuitenkin vähintään tasata luomen sävy pohjavärillä, peitevärillä tai luomivärillä joka on luonnollien sävyinen. Jos päätät käyttää luomiväriä, muista värinlevittämisen perus sääntö:reunojen häivyttäminen. Vanhempien naisten ei tulisi pelätä värien käyttämistä, koska hyvässä kunnossa oleva ikääntynyt iho näyttää loistavalta pinkin tai laivastonsinisen kanssa.

RIPSIVÄRI

Kerrros ripsiväriä taka kauniit ja huomiotaherättävät silmät. Kaikkein tärkeintä silmämeikille on valita sellainen ripsiväri, joka ei klimppaa ripsiä kasaan eikä luo hämähäkkiripsiä. On suositeltavaa, että harjaat ripset huolellisesti, etkä käytä ripsiväriä liikaa ettei niistä tule hämähäkkiripset.

HUULIPUNA/HUULIKIILTO

Viimeinen osa meikkiä on huulet. Nuorentavan vaikutuksen saat hillityllä, kiiltävällä huulipunalla jonka sävy on pinkki, persikka tai nude. Sinun ei tulisi pelätä kirkkaita sävyjä, mutta kanttaa muistaa, että rajauskynä ei saa olla tummempi kuin itse huulipuna, eikä sävyn tulisi olla matta tai helmiäinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *