Miten highlighteria käytetään?

Highlighter korostaa kasvojen piirteitä ja saa ihon näyttämään eloisalta sekä raikkaalta. Siitä huolimatta monet naiset välttelevät tätä tuotetta, koska he pelkäävät käytön vaativan paljon kokemusta. Pelko ei ole tarpeen – highlighterin käyttö ei ole kovinkaan vaikeaa. Tämän päivän julkaisussa opit käyttämään highlighteria mutta ensin katsotaan, miten sellainen valitaan.

Miten highlighter valitaan?

Paras valinta on kiinteä puuteri tai irtopuuteri, jonka ansiosta meikki näyttää yhtenäiseltä yksittäisten partikkelien sijaan. Highlighterin kanssa tulisi välttää suuria, kiiltäviä läikkiä, jotka saavat kasvot näyttämään luonnottomilta. Tarkista siis tuotteen tulokset päivänvalossa.

Miten highlighteria käytetään?

Highlighterin käyttöön liittyy eri menetelmiä riippuen meikattavasta kasvojen osasta:

 • Otsa
  Highlighterin levittäminen otsan keskiosaan tekee kasvoista terävämmät. Lisäksi tuotetta voi laittaa hieman nenän yläosaan. Kasvojen muoto näyttää symmetrisemmältä jos hiusrajaa korostaa aurinkopuuterilla.
 • Kulmakarvat
  Kulmakarvojen muoto muuttuu tasaisemmaksi jos highlighteria laittaa kulmakarvojen alarajan alapuolelle. Lisäksi kaaret tulevat näyttämään suuremmilta. Highlighteria ei kannata levittää kulmakarvojen kulmasta kulmaan, vain kaaren keskiosasta ulkokulmaan.
 • Silmät
  Jos silmäsi ovat pienet, lisää highlighteria silmien sisäkulmiin. Tuotetta voi laittaa myös nenän sivuille ihon tummempiin kohtiin, sillä se saa silmät näyttämään levänneiltä. Dramaattisen tuloksen saa levittämällä muutaman kerroksen highlighteria ja kevyemmän tuloksen muutamalla sipaisulla. Tämä meikkiniksi on erityisen hyödyllinen niille naisille, jotka kärsivät tummista silmänalusista.
 • Poskipäät
  Muuten heikkojen poskipäiden korostamiseksi tarvitaan kolmea tuotetta: aurinkopuuteri, highlighter ja poskipuna. Aurinkopuuteria levitetään poskipäiden alle, highlighteria niiden yläpuolelle ja poskipunan avulla nämä kaksi tuotetta tuodaan yhteen. Lopputulos on hyvin luonnollinen.
 • Nenä
  Nenä näyttää kapeammalta, jos käytämme highlighteria ja piirrämme ohuen, vaalean ja pystysuoran viivan. Parempia tuloksia saa levittämällä aurinkopuuteria nenänpäätyyn ja sierainten päälle. Tämän ansiosta kasvot näyttävät symmetrisemmiltä.
 • Huulet
  Highlighterin laittaminen amorin kaaren yläpuolelle on erityisen tärkeää käyttäessämme tummaa huulipunaa. Tämä auttaa korostamaan huulten luonnollisia rajoja, korjaa kauneusvirheitä, tekee huulista optisesti suuremmat ja saa väristä intensiivisemmän.
 • Leuka
  Pienen highlightermäärän laittaminen leuan keskiosaan yhdessä aurinkopuuterin kanssa saa pitkät kasvot näyttämään lyhyemmiltä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *