Mitä manikyyrin väri kertoo sinusta?

kynsilakat.jpgAina kun valitsemme kynsilakan väriä, otamme huomioon muutamia asioita – alkaen aina vuodenajasta ja lämpötilasta, väreihin ja tyyleihin tai mielialaan. Useimmilla meillä on lempivärimme, jonka yleensä valitsemme. Katsotaanpa, mitä valitsemasi kynsilakat kertovat sinusta.

Kynsilakan väri: VAALENPUNAINEN

Vaalenpunaisen värin yleensä valitsee naiset, jotka pitävät tyttömäisyydestä, koruista ja helyistä. Nainen, jolla on vaaleanpunaista kynsilakkaa, saattaa olla joskus lapsellinen, mutta yleensä he ovat suojelevan optimistisia tyyppejä, jotka haluavat pitää hauskaa.

Kynsilakan väri: ORANSSI

Kirkkaat värit ovat merkki optimistista. Nainen joka pitää oranssia kynsilakkaa näkee aina lasin puoleksi täynnä. Tämä nainen on luova, energinen eikä pelkää ottaa riskejä.

Kynsilakan väri: VIOLETTI

Violetti manikyyri on merkki luovasta ja rikkaasta mielikuvituksesta ja kunnianhimoisesta ihmisestä. Se on myös merkki ihmisistä joiden elämää ohjaavat hengelliset voimat, jotka eivät välttämättä liity mitenkään uskontoihin.

Kynsilakan väri: HARMAA

Harmaa on mustan ja valkoisen välistä, joten sen valitsee ihmiset jotka eivät osaa tehdä päätöksiä tai he kaipaavat jotain.

Kynsilakan väri: SININEN

All shades of blue are colours of people worth trust, loyal and dependable. Blue manicure can also mean confidence, honesty and very self-conscious women with stable values.

Kaikki sinisen sävyt ovat sellaisia värejä, jotka sopivat ihmisille, jotka ovat luotettavia, lojaaleja ja uskollisia. Sininen manikyyri voi myös tarkoittaa itseluottamusta, rehellisyyttä ja hyvin itsetietoisia naisia joilla on vakaat arvot.

Kynsilakan väri: KELTAINEN

Jokainen aurinkoinen väri on yhdistettävissä onnellisuuteen ja onneen. Naiset jotka käyttävät keltaista kynsilakkaa haluavat näyttää, että he ovat optimistisia eivätkä pelkää ottaa kaikkea irti elämästä. Joskus se saattaa tarkoittaa uutta alkua.

Kynsilakan väri: PUNAINEN

Yleisesti sanotaan, että punaiset kynnet ovat merkki intohimoisista ja varmoista naista jota toimivat impulsiivisesti. Punaista väriä käyttää myös ihmiset jotka kiivastuvat helposti.

Kynsilakan väri: VALKOINEN

Täydellinen valkoinen minimalistisena versiona symboloi puhtautta ja viattomuutta. Nainen jolla on valkoinen manikyyri on rakastaa järjestystä. He ovat helposti lähestyttäviä, kivoja ja saavat helposti ystäviä.

Kynsilakan väri: MUSTA

Musta tarkoittaa salaperäisyyttä. Eleganssia ja voimaa piiloutuu tähän väriin, ja voi olla merkki monimutkaisesta ihmisestä jolla on paljon rohkeutta.

Kynsilakan väri: BEIGE

Nude manikyyri on todella klassinen älykkäille ja itsenäisille naisille, jotka haluavat yleismaailmallisia ja helppoja ratkaisuja. Tämän värin omaavat naiset ovat ystävällisiä ja avoimia.

Kynsilakan väri: KULTA

Kultainen on hyvin harvinainen. Koska kulta on voittajien väri, kunnianhimoisten, hienostuneiden, ja joilla on vahva motivaatio ja kilpailu vietti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *