Kosmetiikkauutuudet IsaDoralta (Kevät 2016)

Kevät on monien kosmetiikkatuotteiden kulta-aikaa. Ruotsalainen brändi, IsaDora, päätti yllättää heidän ganista useilla uusilla meikkituotteilla kuten luomiväripaletilla, mattahuulipunilla, kynsilakoilla, vitamiinipitoisella huulikiilteellä sekä ripsivärillä. Uusimmat tuotteet IsaDoralta on tulossa keväällä 2024!isadora.jpg

Twist-Up Matt Lips

Tänä keväänä IsaDora on neljän uuden värin pauloissa hienostuneissa mattahuulipunissa. Twist-Up Matt Lips huulipunissa on satiininen lopputulos ja ominaisuudet takaavat pitkäkestoisen kosteutuksen. Mattahuulipunaa, jossa on papaya ja orkideauutetta, oli saatavilla 10 eri sävyssä, joiden joukkoon he lisäsivät nyt 4 uutta mahtavaa sävyä: 49 Bare ’N Beauiful, 51 Bohemian, 69 Nude Rose ja 70 Vintage Pink. Matat, hienostuneet ja luonnolliset sävyt ovat tämän kevään must-juttu.

Velvet Matt Nails

Kuusi ihanaa kynsilakkasävyä uudessa Velvet Matt Nails -kokoelmassa ovat myös ihana uutuus IsaDoralta. Velvet mattakynsilakat joissa on satiininen koostumus ja pastellinen viimeistely ovat juttu, joka toimii täydellisesti tänä keväänä. Pitkäkestoinen, nopeasti kuivuva ja helposti levittyvä (kiitos leveän siveltimen) kynsilakka on saatavilla kuudessa eri värissä: 826 Velvet White, 827 Bohemian, 828 Vintage Blush, 829 Pink Sugar, 830 Blue Cloud ja 831 Spring Light.

Eye Shadow Quartet Relaunch

Tulevana keväänä, IsaDora laajentaa heidän valikoimaa kahdella uudella Quartet Relaunch paletilla. Kauniit mattamaiset ja hienostuneet sävyt sävyt paletissa ovat korkea pigmenttisiä, helppokäyttöisiä ja todella pitkäkestoisia. Eye Shadow Quartet Relaunch palettia on saatavilla kahdessa uudessa värissä: 05 Nude Rose ja 06 Nude Sand.

Big Bold Mascara

Uusimmassa IsaDoran maskarassa on voidemainen koostumus erittäin intensiivisellä mustalla sävyllä (10 Black), joka korostaa ripsiä. Tämä ripsiväri on vedenkestävä, siinä on suuri harja, joka tekee pitkistä ja lyhyistä ripsistä yhtenisen kokonaisuuden, jossa on pitkät ja tuuheat ripset.

Multi Vitamin Gloss

Vitamiinipitoinen huulikiilto Multi Vitamin Gloss on naisten rakastama tuote. IsaDora päätti yllättää faninsa lanseeraamalla uuden kevätsävyn tästä tuotteesta. Tämän kokoelman huulikiillot ovat tasoittavia ja pehmentäviä, uuden huulikiillon sävy on 02 Sheer Almond.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *