Kaikki meistä tietää, että ruotsalainen tunnettu kauppa rakastaa tehdä yhteistyötä maailman kuuluisimpien suunnittelijoiden kanssa

Kaikki meistä tietää, että ruotsalainen tunnettu kauppa rakastaa tehdä yhteistyötä maailman kuuluisimpien suunnittelijoiden kanssa. Tällä hetkellä puhutaan H&M:n yhteistyöstä ranskalaisen muotitalo Balmainin kanssa. Kuukausien yhteistyön tuloksena ei ole uusi vaatekokoelma. Tällä kertaa maailman muotihuiput panostivat tuoksuihin ja loivat uuden rajoitetun erän naisten parfyymin – Balmain x H&M!

Tämä ruotsalainen suurliike ei esittelyjä kaipaa. Sen perusti Erling Persson vuonna 1946 ja alusta alkaen merkki on halunnut myydä laatuvaatteita hyvään hintaan. Kuitenkaan Hennes & Mauritz ei myy pelkästään vaatteita, vaan myös kenkiä ja kosmetiikkatuotteita. Balmain on vuoden vanhempi yritys ja lähtöisin Ranskasta. Yrityksen kukoistuksen odotetaan kestävän pitkään, kun heidän suunnittelijaksi ryhtyi nuori ja rohkea Olivier Rousteing. Balmain on enimmäkseen keskittynyt vaatteisiin. Mikään ei tietenkään estänyt näitä kahta yritystä tekemästä yhteistyötä.Balmain-x-H-and-M

Näiden kahden yrityksen läheinen yhteistyö sai aikaan naisten parfyymin, jossa on Balmain x H&M-logo. Tällä ylellisellä eau de parfumella on uskomattoman elegantti, lämmin ja syvä tuoksu. Tällä tuotteella on useita Balmainin piirteitä – innovatiivisuutta ja luovuutta rokkityylillä. Miltä Balmain x H&M tuoksuu? Klassisille valkoisille kukille, jossa vahva myskin ja puun tuoksu. Voimakkain tuoksu on jasmiini, näiden ansiosta parfyymit ovat todella naisellisia ja elegantteja.

Oliver Rousteing, joka haluaa parantaa yrityksen kuvaa, ei mainosta itseään tällä hetkellä ainoastaan suunnittelijoiden voimin, vaan myös yhteistyöstä tunnettujen viihdealan ihmisten ja maailmankuulujen yritysten kanssa. Ei siis ihme, että Balmain x H&M hajuvesi on niin suosittu. Tämä kahden yrityksen nimissä tehty parfyymi on täydellinen itsevarmoille, arvokkaille ja tuoksua rakastaville ylellisille naisille. Parfyymi on 100ml pulloissa ja löytyy 80 liikkeestä ympäri maailman.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *