Hybridilakkauksen myyttien häivyttäminen

Hybridilakkojen suosio on tuonut mukanaan myös huhupuheista muodostuneita teorioita ja päätelmiä. Hybridilakkauksella, kuten muillakin lakkauksilla, on seuraajansa ja vihaajansa, ja aina kun näin on, mielipiteitäkin löytyy jokaiseen suuntaan. On aika keskustella näistä myyteistä ja selvittää, mitkä niistä pitävät paikkansa. Tässä on neljä myyttiä hybridimanikyyreistä. Tiedätkö sinä ne? Tai uskotko niihin?hybridimaninkyyri.jpg

MYYTTI 1. Hybridimanikyyri vahingoittaa kynsipetiä

Kokeilit hybridilakkausta, ja kynsistäsi tuli heikot sekä vahingoittuneet? Ajattelet, että se johtuu nimenomaan hybridilakkauksesta? Väärin. Oikein tehdy hybridilakkaus ei ole haitallinen kynsipedille. Vahinkoa sattuu ainoastaan, jos manikyyri on tehty väärällä tavalla. Turha kynsipedin hiominen ennen kynsilakan laittamista, kynsilakan poistaminen viilalla (liuottamisen sijaan), huonolaatuisten kynsilakkojen käyttämine tuntemattomilta merkeiltä – kaikki nämä voivat vahingoittaa kynsiä. Ei mikään ihme, että huonon hoidon jälkeen kyntesi ovat kamalassa kunnossa. Kynsipedin vahingoittumiseen liittyvä myytti johtaa myös.. toisiin myytteihin.

MYYTTI 2. Hybridimanikyyriä ei voi käyttää jatkuvasti

Jokainen kynsi tarvitsee hiukan lepoa hybridimanikyyristä uudistuakseen. Ammattilaiset, jotka tekevät kynsihoitoja, neuvovat, että kynsien kanttaa antaa levätä hybridihoidon jälkeen. On suositeltavaa pitää 2-3 viikon tauko, jotta kynnet saisivat oman rasvatasapainon ja kosteuden takaisin, mm. kalsiumin, proteiinin ja öljyjen osalta (jojobaöljy on erittäin hyvä tässä). Taukojen aikana voidaan suositella japanilaista manikyyriä ja parafiinikäsinaamiota.

MYYTTI 3. Hybridimanikyyrin ei tarvitse olla kallis

Alkuperäinen hybridimanikyyri ei vahingoita kynttä, koska sitä ei tarvitse viilata pois kynnen päältä. Alkuperäisten hybridikynsien poistaminen ei aiheuta ongelmia, koska aine sulaa pois kynneltä 3-5 minuutissa. Joten, hybridimanikyyri ei voi olla halpa, koska silloin käytössäsi on halvat ja huonolaatuiset tuotteet, jotka eivät toimi samalla tavoin kuin alkuperäinen hybridi.

MYYTTI 4. Hybridimanikyyri voidaan poistaa kotona

Hybridimanikyyrin poistaminen on hetki, jolloin kynnet ovat kaikkein alttiimmillaan vahingoille. Vääränlainen poistaminen voi helposti vahingoittaa kynsipetiä. Hybrideitä on hankala poistaa itse, ja kaikki muut keinot – viilaaminen, raidoittaminen, murskaaminen ja kuoriminen – voivat vahingoittaa kynsiä. Tästä syystä hybridikynsilakkojen poistaminen tulisi jättää ammattilaisen tehtäväksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *