Elvyttävä meikki, eli toisin sanoen, miten saat kasvosi näyttämään nuoremmilta?

On olemassa monia eri meikkitekniikoita, mutta jokainen niistä perustuu yhteen yksinkertaiseen sääntöön – voit joko aiheuttaa itsellesi hallaa, tai auttaa itseäsi. Elvyttävässä meikissä on muutama sääntö jotka koskevat sitä, mitä tuotteita sinun tulisi käyttää ja miten niitä laitetaan. Kuinka voit luoda meikin, joka saa sinut näyttämään nuoremmalta ja raikkaalta?elvytt-auml-v-auml-meikki.jpg

POHJAMEIKKI

Pohjustamisen pois jättäminen on todella suuri virhe – hyvä pohjustus tekee kasvoista raikkaat ja kauniit. On myös erittäin merkityksellistä, mitä tuotteita käytät. Kaikkein tärkeintä on sovittaa meikkivoide omaan ihonsävyysi, ei liian vaalea eikä liian tumma. Paras olisi hiukan korostava meikkivoide. Naisille, jotka ovat yli 50 vuotiaita, parhaita ovat voidemaiset tuotteet, jotka sisältävät paljon ravitsevia ainesosia.

PEITEVOIDE

Jostain tuntemattomasta syystä, naiset usein jättävät peitevoiteen käyttämättä. Sinun tulisi muistaa, että kaikkein parhainkaan peitevoide ei peitä kaikkia epätäydellisyyksiä tai todella tummia silmänalusia. Vaikka kasvoillasi ei olisi suuresti värimuutoksia tai finnejä, sinun tulisi käyttää hiukan keltaista peitevoidetta silmien ympärillä. Peitä pienimmätkin rinkulat silmien ympäriltä, niin saat ilmeestä heti huomattavasti raikkaamman.

POSKIPUNA

Poskipunan laittaminen ei ole niin helppoa mitä voisi kuvitella, mutta tämän vaiheen skippaaminen saattaa tehdä meikistä vääränlaisen. Ihon värin tasoittaminen on todella tärkeää, mutta kannattaa kuitenkin muistaa, että ihmisen posket punottavat luonnollisestikin, ja se kannattaa ’kopioida’ myös meikkiin. Luonnollinen poskipuna ei ole pyöreä pinkki piste. Hillity poskipunan laittaminen sopivassa sävyssä voi lohkaista muutaman vuoden pois kasvoiltasi, sillä jokaisella nuorella tytöllä on punottavat posket.

BRONZER + HIGHLIGHTER

Kasvojen varjostaminen on erittäin tärkeää, koska tällä tavoin voit saada kasvoille luonnollista hehkua ja varjoja, jotka optisesti kaventavat kasvoja. Älä pelkää highlightereita ja bronzereita, mutta valitse tuotteet viisaasti – liian tumma tuote saattaa saada sinut näyttämään liian vanhalta. Hillityt sävyt ja hienostunut hehku oikealla tavoin laitettuna ja häivytettynä tekee ihostasi terveen näköisen.

PUUTERI

Unohdamme liian useinkiinnittää meikin puuterilla, ja kun me muistamme, käytämme usein vääriä tuotteita. Ensinnäkin, puuterin tulisi olla hiukan matta ja kevyt, esimerkiksi mineraali- tai bambumeikki. Erittäin mattamaiset tai painavat puuterit voivat kuivattaa ihoa, ja tehdä siihen maskimaisen lopputuoksen. Hyvä vaihtoehto on myös kevyesti pinkki puuteri (ei kokonaan pinkki) – se tekee kasvoille loistavan kokonaisuuden ja vauvan pyllymäisen pehmeyden.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *