DIY – Kotitekoinen aurinkopuuteri

Kotitekoisten kosmetiikkatuotteiden trendi on ollut aika vahva muutaman vuoden, syynä tähän on monet eri edut, joita itsetehdyt kosmetiikat mahdollistavat. Yhä enemmän haluamme valmistaa kotitekoisia ihonhoitotuotteita, rohkeimmat ja luovimmat naiset yrittävät myös tehdä meikkituotteita. Nyt esittelemme kotitekoisen aurinkopuuterin.aurinkopuuteri.jpg

Korostamisesta tuli niin suosittua, että melkein jokainen nainen tekee niin. Samalla kun tämä meikkaustekniikka on nostanut suosiotaan, on myös kyseisten tuotteiden hinta noussut. Ainoastaan luovuus suojaa meitä näiltä kuluilta. Kalliit merkkituotteet voidaan helposti korvata ekokosmetiikkatuotteilla.

Kotitekoisilla kosmetiikkatuotteilla on kiistattomia ominaisuuksia, jotka meidän tulisi mainita yhtä lailla kuin puhumme DIY aurinkopuuterista. Ensinnäkin, tekemällä meikkimme itse, tiedämme aina mitä laitamme kasvoillemme, koska valitsemme luonnonainesosia kun valmistamme tuotteet itse. Toiseksi, pienemmällä hintaa saamme enemmän ja hyvää laatua ilman tarpeettomia kemikaaleja. Kolmanneksi, me käytämme vain niitä ainesosia jotka ovat hyväksi iholle, joten kotitekoiset kosmetiikat ovat enemmän henkilökohtaisia ja ne vastaavat enemmän meidän omia tarpeita.

Tässä on helppo resepti eko-aurinkopuuteriin käyttämällä ainesosia, jotka löydät keittiöstäsi.

Mitä tarvitset?

  • perunatärkkelys (jauho),
  • luonnonkaakao,
  • kaneli,
  • jauhettu muskottipähkinä.

Kuinka valmistaa kotitekoinen aurinkopuuteri?

Tärkeintä on löytää oikea mittasuhde ainesosille, jotta puuterista ei tule liian vaalea tai liian tumma. Kokeilemalla ja etsimällä sekoita lueteltuja ainesosia kunnes saat täydellisen sävyn aurinkopuuterillesi. Mikäli et pidä puuterimaisesta koostmuksesta, voit myös tehdä voidemaisen aurinkopuuterin; lisää vain muutama pisara kasviöljyä, aloe vera geeliä, hyaluronivesiuutetta tai Sephoran Duralineä. Tarkoilla mittasuhteilla saa aikaan silkkisen koostumuksen. Laita itse tekemäsi aurinkopuuteri pakkaukseen ja käytä sitä aina tarpeen vaatiessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *