Anti-age meikki. Miten tehdä nuorentava meikki?

Pelkäätkö näyttäväsi vanhalta aina katsoessasi peiliin? Ajatteletko, että ainoa keino pelastaa iho on kauneusleikkaus? Ei välttämättä. Usein riittää tehdä sellainen meikki, joka poistaa muutaman vuoden kasvoilta. Nuorentava meikki piilottaa ryppyjä ja vaalentaa ihoa. Miten sellainen tehdään? Katsotaanpa.

Miten tehdä nuorentava meikki? Meikkivoide

Aloita nuorentava meikki oikealla meikkivoiteella. Tässä tapauksessa kannattaa valita ikääntyvälle iholle tarkoitettu paksu, kermainen meikkivoide. Ryppymeikkivoiteella tulisi olla kosteuttavia ja ravitsevia ominaisuuksia – eli olla raskas ja öljyinen. Tämä tuote korostaa myös ihoa, koska se pystyy heijastamaan valoa ihon pinnalta.

Miten tehdä nuorentava meikki? Peitevoide

Auttaa peittämään näkyvät rypyt. Tähän tarkoitukseen on hyvä käyttää hieman kellertävää tuotetta ja levittää sitä niin korkealle kuin mahdollista – aivan ripsirajan alapuolelle, joka vähentää silmien väsyneisyyttä. Paras valinta on nestemäinen peitevoide, jota voi helposti levittää silmien alla oleviin ryppyihin siveltimen avulla.

Miten tehdä nuorentava meikki? Puuteri

Jotta iho saisi terveen ja nuorekkaan sävyn, voi käyttää ruusuista puuteria. Levitä sitä koko kasvoille suurella siveltimellä.

Miten tehdä nuorentava meikki? Poskipuna

Poskipuna antaa poskille terveen hohdon ja siksi sen käyttöä ei tarvitse pelätä. Käytä runsaasti tuotteita intensiivisen oranssilla tai pinkillä värillä.

Miten tehdä nuorentava meikki? Huulikiilto

Vahva huulimeikki intensiivisellä värillä siirtää huomion huuliin silmien rypyistä. Huulikiilto on siksi tärkeä osa nuorentavaa meikkiä.

Miten tehdä nuorentava meikki? Silmät

Ikääntyvien naisten tulisi käyttää luomivärejä, ripsiväriä ja rajauskynää. Suositeltuja sävyjä ovat vaalean pinkki ja laivastonsininen. Musta rajauskynä suurentaa silmää oikein käytettynä, joten muista piirtää sillä ripsirajaan ja haihduttaa sitä ulos- ja ylöspäin silmäkulmaa kohti. Koko meikki viimeistellään reilulla määrällä ripsiväriä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *