6 Ripsienpidennyssettiä Aloittelijoille – Ranking

Onko mahdollista kiinnittää omat ripsienpidennyksesi kirjaimellisesti vain 10 minuutissa? Juuri tätä tarjoavat kotikäyttöiset ripsienpidennyssetit, kuten Nanolashin, Kissin ja Lashifyn tuotteet. Nämä ripsitupsut kiinnitetään yläripsiin, luonnollisten ripsien alapuolelle. Tämä tekee niiden käytöstä erittäin yksinkertaista, eikä se vie paljon aikaa. Lisäksi DIY -ripsienpidennykset antavat erittäin luonnollisen lopputuloksen, mikä tekee niistä yhä suositumpia. Jokainen kotikäyttöön tarkoitettu ripsien muotoilusetti sisältää irtoripsien lisäksi myös tarvittavat tuotteet ja applikaattorin. Minkä setin valitsisit ensimmäiselle kerrallesi? Alla on ranking seitsemästä tuotteesta huipputason meikkibrändeiltä.

kuinka valita ripsienpidennyssarja

Suosituimpien ripsienpidennyssettien ranking, jotka mahdollistavat itsenäisen ripsien muotoilun

DIY -ripsienpidennykset ovat viime aikoina nousseet erityisen suosituksi tavaksi korostaa silmiä. Niissä irtoripset kiinnitetään luonnollisten ripsien alle, mikä erottaa ne tavallisista irtoripsistä. Tämän ansiosta ne ovat huomattavasti näkymättömämpiä, vaikka silmät olisivat kiinni. Tavallisesti ripsitupsujen kiinnityskohdat erottuvat selvästi, mutta DIY -ripsienpidennykset ovat tässäkin suhteessa paljon parempia.

Niillä on myös suuri etu käytön suhteen. Ne tarjoavat täydellisen ratkaisun naisille, joilla ei ole aiempaa kokemusta ripsienpidennysten tekemisestä. DIY -ripsienpidennykset voi kiinnittää alle 10 minuutissa.

Ripset ovat saatavilla käyttövalmiissa aloitusseteissä, jotka sisältävät kaiken tarvittavan täydellisen ripsilookin luomiseen. Mukana on myös applikaattori, joka helpottaa ripsien kiinnitystä luonnollisten ripsien alapuolelle. Seteissä on yleensä myös käyttöohjeet, jotka kuvaavat asetuksen vaiheet yksityiskohtaisesti.

Irtoripset näyttävät parhailta, kun ne tuovat luonnollisen vaikutelman, jolloin niitä on vaikea erottaa omista ripsistä. Miten tämä vaikutelma kuitenkin saavutetaan? Kaksi asiaa ovat tärkeitä: oikea kiinnitystapa ja sopivan setin valinta.

Jotta ripset näyttäisivät hyviltä ja lisäisivät itsevarmuutta, DIY -ripsienpidennysten tulee olla pehmeät ja kevyet. Mitkä merkit tarjoavat tällaisia ripsiä valikoimassaan? Alla on lista parhaista DIY -ripsienpidennysseteistä, jotka avulla korostavat ripsitupsujen naisten kauneutta täydellisesti. Niiden laatu täyttää jokaisen naisen vaatimukset. Ranking sisältää muun muassa Nanolashin ammattilaisille tarkoitetun ripsienpidennyssetin ja Lashifyn irtoripsisetin.

6 huomionarvoisinta ripsienpidennyssettiä

Vaikka luonnollisten ripsien alle kiinnitettävät ripsitupsut ovatkin edelleen uutta innovaatiota, monet kauneusbrändit tarjoavat niitä jo valikoimissaan. Tämä sisältää myös ammattilaisten arvostamat merkit. Kysymys kuuluukin: minkä setin valitset varmistaaksesi näyttävän lopputuloksen ilman, että maksat liikaa?

1. Nanolash DIY Eyelash Extensions Starter Kit

DIY Eyelash Extensions Starter Kit -settiä arvostavat paitsi aloittelijat, myös ammattimeikkaajat. Tämä tuote tulee tunnetulta Nanolash -brändiltä. 

nanolash diy eyelash extensions starter kit

Setti sisältää:

  • 36 ripsitupsua
  • bonderin – tuote, joka on välttämätön ripsitupsujen kiinnitykseen (5 ml) 
  • sealerin – koostumus, joka kiinnittää valmiin ripsilookin (5 ml)
  • removerin – tuote, joka helpottaa ripsien poistamista
  • applikaattorin – täydellisesti muotoillut pinsetit

DIY Eyelash Extensions Starter Kitin ripsitupsut ovat saatavilla kolmessa pituudessa: 10, 12 ja 14 mm. Ne ovat saatavilla myös kahdeksassa eri tyylissä. Suosituimmat niistä ovat: CLASSY, HEARTBREAKER, FLIRTY, DIVINE ja CHARM. Ripset on mahdollista kiinnittää vain 10 minuutissa, mikä on yksi setin suurimmista eduista. Sen tehdäksesi levität liimaa tupsun alapuolelle, ja kiinnität sen noin 1 mm päähän vesirajasta. Tässä vaiheessa ripset kannattaa puristaa yhteen applikaattorilla.

Setin mukana tulevat ripsitupsut riittävät useaan käyttökertaan. Arvioiden perusteella ne riittävät noin kuuteen ripsilookiin. Oikein kiinnitettynä ja hoidettuna ripset kestävät silmissä jopa 7 päivää, mikä tekee niistä loistavan valinnan naisille, joilla ei ole aikaa kiinnittää uusia ripsiä 2–3 päivän välein.

2. Velour-Xtensions Kit

Velour-Xtensions Kit Velour Beautyltä on aloitussetti DIY -ripsienpidennyksille, ja se sisältää 12 ripsitupsua – huomattavasti vähemmän kuin DIY Eyelash Extensions Starter Kit, joka tarjoaa 36 ripsitupsua.

Tämä tuote sopii erityisesti naisille, jotka suunnittelevat ripsien säännöllistä käyttöä. Velour-Xtensions Kit voidaan ostaa brändin verkkosivuilta yksittäin tai säännöllisenä tilauksena (pitkällä aikavälillä voit säästää paljon).

Velour-Xtensions Kitin ripsitupsut ovat saatavilla kolmessa pituudessa, ja jokaista pituutta on neljä tupsua. Pituudet ovat: 10, 12 ja 14 mm. Lisäksi Velour Beauty tarjoaa applikaattorin ja pienen bonderin.

3. Ardell X-tended Wear Lash System KIT

Tämä on kolmas kotikäyttöön tarkoitettu DIY -ripsienpidennyssetti, joka sopii hyvin myös aloittelijoille. Setti sisältää ripsitupsut ja bonderin, joka varmistaa ripsien pysyvyyden. Setin mukana tulee myös applikaattori ja removeri.

Ripsien kiinnitys kestää 10–15 minuuttia. Vähäisen kokemuksen omaavilla naisilla prosessi kestää todennäköisesti noin 15 minuuttia tai hieman kauemmin.

Yleisesti ottaen Ardellin setti saa melko positiivista palautetta. Valitettavasti jotkut naiset kyseenalaistavat ripsien laadun, sillä heidän mukaansa kaikki ripset näyttävät lähes samanlaisilta. Ainoa ero on niiden pituuksissa.

4. KISS Falscara Starter Kit

Falscara Starter Kit sisältää ripsitupsut, jotka on suunniteltu kestämään silmissä jopa 10 päivää. Tämän osalta setti on todellakin harkitsemisen arvoinen. Kissin ripsisetti sisältää 2×5 ripsitupsua, BOND- ja SEAL -tuotteet ja kätevän applikaattorin.

Vaikka Falscara -setin ripset voivatkin kestää jopa 10 päivää yhtäjaksoisesti, täytyy myöntää, että tähän hintaan niitä ei ole setissä kovin montaa. Lisäksi on otettava huomioon riski, että ripset eivät ehkä kestä niin pitkään omalla kohdallasi. Tämä johtuu siitä, että ne on suojattava kunnolla yön aikana. Tätä varten on olemassa erityinen tuote – OVERNIGHTER Long Wear Sealer, joka ei valitettavasti sisälly Falscara Starter Kit -settiin.

5. Tatti Lashes Invisi-Lash Kit

Tässä tapauksessa ripsitupsut ovat saatavilla kirkkaalla tai mustalla nauhalla. Lisäksi Invisi-Lash Kit tarjoaa useita erilaisia tyylejä, joista voi valita. Ripsitupsujen kestävyydessä arvostelut ovat kuitenkin vaihtelevia. Paljon riippuu kiinnitysmenetelmästä, siitä, kuinka kauan ripset ovat silmissä, ja hoidetaanko niitä oikein. Ripsien poistamisessa iso miinus on removerin puuttuminen.

Ammattilaisille suunnattu ripsienpidennyssetti – Invisi-Lash Kit sisältää:

  • 40 ripsitupsua
  • applikaattorin
  • Invisi-Lash Bond -tuotteen
  • Seal Glue -liiman
  • harjan.

6. Lashify Starter Kit

Tässä pakkauksessa, verrattuna muihin tämän rankingin setteihin, erottuu erityisesti sen paljon korkeampi hinta. On kuitenkin myönnettävä, että hinta vastaa laatua, ja suurin osa tuotetta kokeilleista naisista on ollut siihen erittäin tyytyväisiä.

Lashify -brändi varmistaa käyttäjiensä tyytyväisyyden kaikilta osin. Ripsitupsut, applikaattori ja kaikki muut kiinnitykseen tarvittavat tuotteet ovat kätevässä peilillä varustetussa rasiassa, joka on loistava vaihtoehto matkustaessa.

Korkean hinnan lisäksi käyttäjät valittavat myös siitä, että pakkauksessa on vain 10 ripsitupsua. Lisäksi ne kestävät yleensä vain noin 5 päivää. Verrattuna Nanolashin ripsitupsujen kestävyyteen, tämä setti ei ole rankingin paras vaihtoehto.

Mikä rankingin ripsienpidennyssetti rankingista toimii parhaiten?

Jokaisen naisen, joka suunnittelee ripsienpidennysten tekemistä itse, tulee valita setti, joka vastaa hänen yksilöllisiä tarpeitaan. Näihin tarpeisiin kuuluvat muun muassa halutut meikkiefektit. Lisäksi on muistettava, että ripsitupsujen on oltava sopusoinnussa luonnollisten ripsien pituuden, volyymin ja kaarevuuden kanssa.

Hintaa, ripsien laatua ja kiinnityksen helppoutta ajatellen Nanolashin irtoripsisettiä kannattaa suositella. DIY Eyelash Extensions Starter Kit mahdollistaa ripsien kiinnittämisen alle 10 minuutissa. Lisäksi valmis ripsilook voi kestää monta päivää moitteettomasti. Monet naiset ovat kertoneet pitäneensä ripsiä yli 7 päivää, mikä ylittää selvästi muut rankingissa mainitut setit.

Setin valinnan tulisi olla harkittu päätös, ja yllä oleva ranking tarjoaa vain ehdotuksia. Se on käytännöllinen vertailu kuudesta eri setistä, jotka sopivat hyvin myös naisille, jotka kiinnittävät ripsienpidennyksensä kotona ensimmäistä kertaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *