Mikä tekee Nanolashin klusteriripsistä – DIY Lash Extensions – erityiset?

ripsienpidennykset

Monet meistä suosivat erilaisia ammattimaisia kauneushoitoja, etenkin kun on kyse ripsien pidennyksistä. Haluamme pitää huolta ripsien kunnosta, ja toivomme, että ne kasvaisivat nopeammin pidemmiksi. Valitettavasti luontoäiti ei ole siunannut jokaista meistä luonnollisesti tuuheilla ripsillä, jotka muistuttaisivat ikään kuin jo valmiiksi tekoripsiä. Nykyään voit kuitenkin teettää itsellesi ripsienpidennykset poistumatta kotoa!

Ovatko DIY Eyelash Extensions kokeilemisen arvoisia?

Monet kokeilevat rohkeasti erilaisia ripsienhoitoon tarkoitettuja kosmetiikkatuotteita. Erityiset öljyt, seerumit ja ripsivärit ovat suosituimpia, mutta ne eivät aina tuota toivottua lopputulosta. Ja harmillisesti tulokset ovat vain väliaikaisia. Ripsiväriä on levitettävä joka aamu ja otettava pois joka ilta ennen nukkumaanmenoa. Voimme kiistatta sanoa, että tämä ratkaisu on varsin ongelmallinen.

Nanolashin klusteriripsillä – DIY Lash Extensions -setillä – voit tehdä itse ripsienpidennykset kotona. Lisäksi on huomionarvoista, ettei sen käyttö heikennä luonnollisia ripsiäsi ja voit ottaa ne pois koska vain.

DIY Eyelash Extensions on valmis käytettäväksi sellaisenaan ja sen sisältämät klusteriripset on suunniteltu nimenomaan kotikäyttöön. Sinun ei enää tarvitse varata aikaa kosmetologille tai huolehtia ripsiensa kunnosta. Lisäksi nämä ylelliset ripsien pidennykset on äärimmäisen helppo kiinnittää. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin:

  • levittää ohut kerros bonderia ja antaa sen vaikuttaa 30-60 sekuntia, kunnes se muuttuu tahmeaksi;
  • aseta sen jälkeen tekoripset luonnollisten ripsien alle, noin 1 mm päähän ripsirajasta;
  • poista jäljelle jäänyt tahmea aine Nanolashin sealerilla.

Koko toimenpide vie kirjaimellisesti 10 minuuttia ja sen jälkeen saat nauttia kauniista sekä korostetusta ilmeestä. Tämä on luultavasti paras argumentti DIY lash extensionsin puolesta.

ripsienpidennykset

DIY Eyelash Extensions – millaisia tuotteita kannattaa suosia?

DIY Eyelash Extensions -tuotteita on saatavana sekä yksittäisinä laatikoina että täydellisenä pakettina kotona tehtäviin ripsienpidennyksiin.

Pakkaus sisältää 36 klusteriripsiä kotikäyttöä varten. Niitä on saatavana 8 erilaisessa tyylissä. Voit luoda erilaisia ilmeitä käyttämällä 10, 12 ja 14 mm pituisia ripsiä.

Nanolash eyelash extensions kit puolestaan sisältää kaikki tarvitsemasi tarvikkeet, joita tarvitset kotona omien ripsien pidennystesi loihtimiseen. Setti sisältää muun muassa:

  • Nanolash bonder – 5 ml kokoinen musta erikoisliima. Se auttaa kiinnittämään ripsienpidennykset, mutta tasoittaa myös niiden väriä;
  • Nanolash sealer – tuote auttaa poistamaan luonnollisiin ripsiin ja tekoripsiin jäävän tahmean kerroksen levityksen jälkeen;
  • Nanolash remover – tällä tuotteella poistat klusteriripset vaivattomasti;
  • ripsienpidennystyökalu – valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Sen avulla sinun on helpompi irroittaa ripsienpidennykset kotelostaan ja asettaa ne ripsirajaan.

Kannattaa kuitenkin käyttää hetki sen miettimiseen, mitä tarvitset kotona tehtäviin DIY lash extensionsiin. Jos sinulla on jo tarvittavat välineet, voi vain hankkia pelkät klusteriripset.

ripsienpidennykset

DIY Eyelash Extensions – yhteenveto

DIY Lash Extensionsit ovat käyttövalmiita klusteriripsiä kotona käytettäväksi. Niitä voi käyttää oikeastaan kuka tahansa nainen, joka haluaa saada pitkät ja paksut ripsien pidennykset vaivattomasti vain 10 minuutissa.

Nanolashin DIY-klusteriripset ovat huippuluokan tuote. Nämä tekoripset ovat pehmeitä ja juostavia, joten ne sulautuvat hyvin luonnollisten ripsien joukkoon. Lisäksi mustan nauhan ansiosta, voit taitavasti naamioida alueen, jossa klusteriripset kiinnittyvät omiin luonnollisiin ripsiisi.

Nanolashin kevyet DIY Lash Extensions -tekoripset on suunniteltu sekä ammatti- että kotikäyttöön. Kotona tehtävä toimenpide kestää vähintään 5 päivää.

Näillä kotikäyttöisillä ripsienpidennyksillä voit luoda minkälaisen vain ilmeen ripsiisi. Ne ovat täydelliset tekoripset häihin, liiketapaamiseen tai spontaaniin valokuvaukseen.