Huomattavan kaarevat ripset kuin kauneushoitolassa käynnin jälkeen – arvostelu ripsien kohotus- ja laminointiseteistä

Jos haluat kauniisti erotellut, kohotetut ja taivutetut ripset pelkällä meikillä, se vaatii paljon työtä. Siksi monet meistä suosivat erilaisia kauneushoitoja, jotka tuottavat kestävämpiä tuloksia. Mitkä niistä toimivat hyvin luonnollista lopputulosta arvostaville naisille? Tässä tapauksessa ripsien kohotus ja laminointi ovat paras vaihtoehto. Mitä nämä muotoilumenetelmät ovat, kuinka kauan ripsien laminointi kestää ja mitä siihen tarvitaan? Tässä on listaus ripsien kohotus- ja laminointiseteistä, jotka sisältävät kaiken tarvitsemasi.

Ripsien kohotus ja laminointi – mistä ne koostuvat ja miten ne suoritetaan kotona tehokkaasti?

Ripsien kohotuksen ja laminoinnin kaltaisilla muotoilumenetelmillä on varsin rikas historia. Vaikka ne ovat saavuttaneet suosiota vasta viime vuosina, monet naiset ovat käyttäneet niitä myös aiemmin. Isoäitimme tai äitimme saattavat tuntea nämä hoidot ropsipermanentteina. Kosmetologit tekivät näitä hoitoja kauneushoitoloissaan tällä nimellä monta vuotta. Nykyään kohtaamme todennäköisemmin nykyaikaisemmalta kuulostavan termin tälle palvelulle.

Mikä on ripsien kohotus? Se on hoitotoimenpide, jossa ripsiä käsitellään erityisillä tuotteilla niiden rakenteen muuttamiseksi. Käyttämällä oikein valittuja tuotteita karvojen rakenne avautuu ja niistä tulee helpommin muotoiltavat, mukaan luettuna ripsien kohottaminen ja taivuttaminen. Ripsien kohotus päättyy tuotteen levittämiseen, joka rakentaa ripset uudelleen ja kiinnittää niiden uuden muodon.

Mitä on ripsien laminointi? Jotkut kutsuvat tätä hoitoa myös ripsien keratiinitaivutukseksi. Se johtuu prosessissa tarvittavista tuotteista. Sen avulla voit hoitaa luonnollisia ripsiä ja laajentaa muotoilumenetelmien tarjoamien vaikutusten valikoimaa. Siksi nämä kaksi ripsien muotoilumenetelmää tehdään useimmiten yhdessä. Laminoinnin jälkeen ripset ovat terveempiä, vahvempia ja vähemmän alttiita haurastumiselle ravitsevien ainesosien käytön ansiosta. Monet naiset huomaavat myös, että ne ovat pehmeämmät ja tuntuvat silkkisemmiltä.

Ripsien kohotus ja laminointi kestää yleensä muutamasta minuutista noin tuntiin. Paljon riippuu siitä, kuka ripsien laminoinnin ja kohotuksen tekee. Myös käytetyllä setillä on merkitystä, sillä joissakin niistä on tuotteita, joiden vaikutusaika on lyhyempi. Tämän hoidon suorittaminen kotona on kuitenkin erittäin helppoa. Löydät yksityiskohtaiset vaiheittaiset ohjeet ripsien kohotuksen ja laminoinnin suorittamisesta parhaista ripsien kohotus- ja laminointiseteistä.

Miten valita oikeanlainen setti? Suosituimpien tuotteiden arvostelu

Haluatko tehdä ripsien kohotuksen kotona? Et voi tehdä sitä ilman laadukasta tuotetta. Jokaiselle naiselle, joka haluaa ostaa ripsien laminointisetin, tämä arvostelu antaa mielenkiintoisia ehdotuksia. Olemme valinneet viisi arvostettua settiä, jotka voivat olla erinomainen valinta kotikäyttöön. Jokaine niistä on tarkistettu huolellisesti tärkeimpien tekijöiden osalta. Hinnat, käyttömahdollisuuksien määrä, tuotteiden koostumukset tai laminoinnin suorittamisen vaikeus otettiin huomioon. Näin valittiin parhaat setit ripsien kohotukseen ja laminointiin.

1. Nanolash lash lift and lamination kit

Arvostelun avaa Nanolashin Lash Lift Kit. Kyseessä on ammattilaistuote ripsien laminointiin kotona, joka erottuu edukseen sisällöllään ja houkuttelevalla hinnallaan. Setin avulla voit huolehtia ripsien terveestä ja luonnollisesta ulkonäöstä kotona, eivätkä sen takaamat tulokset eroa ammattimaisessa kauneushoitolassa käynnin jälkeisistä tuloksista.

Tässä setissä valmistaja tarjoaa tuotteet ja tarvikkeet, joita tarvitaan vaiheiden suorittamiseen. Osana settiä saat 10 annospussia keratiiniboosteria, 10 annospussia aktivaattoria ja 10 annospussia neutralointiainetta. Näin ollen setin sisältö riittää 10 hoidon tekemiseen. Tämän lisäksi valmistaja on sisällyttänyt pakkaukseen lisävarusteita, kuten 3 paria silikonimuottia ja 3 ripsikampaa.

Setin avulla voit kohottaa ja laminoida ripset nopeasti ja helposti. Vaikutuksia voidaan kuvailla vaikuttaviksi. Ripsistä tulee korostetummat ja taivutetummat sekä visuaalisesti pidemmät. Koska koostumukset sisältävät runsaasti ravitsevia ainesosia, laminoinnin jälkeen ripset ovat myös syvästi kosteutetut ja ravitut sekä vähemmän alttiit katkeamiselle, pehmeämmät ja silkkisemmät. Tätä kotona käytettävää ripsien laminointisettiä kannattaa ehdottomasti kokeilla.

2. Elleebana Lash Lift – ripsien kohotuksen aloituspakkaus

Kun etsit tuotetta, joka mahdollistaa mahdollisimman monta hoitoa, kannattaa kiinnittää huomiota Elleebana Lash Lift -settiin. Tältä osin se on yksi markkinoiden parhaista, sillä tämä ammattimainen setti mahdollistaa parhaimmillaan jopa 60 hoitoa! Kaiken lisäksi hoidon suorittaminen kestää vain noin 20 minuuttia, mikä on myös yksi markkinoiden nopeimmista.

Emme voi kuitenkaan unohtaa tämän ripsien kohotus- ja laminointisetin merkittävintä huonoa puolta. Sen hinta on nimittäin todella korkea ja saattaa lannistaa monia naisia. Näin korkeat kustannukset tekevät setistä sopivimman ammattimaisille kosmetologeille, jotka suorittavat useita hoitoja lyhyin väliajoin. Tämä johtuu siitä, että vain silloin voit hyödyntää setin kaikkia ominaisuuksia, eli tehdä jopa 60 hoitoa.

Kotona ripsien laminointien määrä on lähempänä 15 kertaa. Kaikki tämä siksi, että pakkaus sisältää 15 paria annospussukoita, joissa on aktivaattori ja neutralointiaine. Jokaista paria voidaan käyttää jopa 4 hoitoon. Jos tuotteet kuitenkin jäävät käyttämättä liian pitkäksi aikaa avaamisen jälkeen, sinun on avattava uusi annospussi.

3. RefectoCil Eyelash Lift

Kätevä kotikäyttöön tarkoitettu ripsien kohotussetti, joka säästää paljon aikaa. Settiään tarjoava RefectoCil-tuotemerkki päätti erottautua erittäin nopealla vaikutusajalla. Tuotteiden koostumus on kehitetty niin, että varttitunti riittää levitykseen. Kun ripsien kohotus tehdään tällä setillä, vaikutukset ovat havaittavissa vain 13 minuutissa!

Kun olet ostanut setin, saat myös tyylikkään meikkilaukun. Siihen on pakattu kaikki hoidossa tarvittavat tuotteet. Valmistaja on varmistanut, että kyseessä on täydellinen setti, joten sinun ei tarvitse ostaa mitään muuta hoidon suorittamiseksi. Se sisältää liiman, Lashpermin ja neutralointiaineen. Lisäksi RefectoCil-tuotemerkki tarjoaa 3 paria silikonimuotteja, kaksi minikosmetiikkakulhoa ja kaksi harjaa. Ripsien kohottaja auttaa myös laminoinnissa.

4. Fleeky Lashlift Kit

Ripsien DIY-laminointiin tarkoitettu setti, joka on täysin vegaaninen. Fleeky palvelee naisia, jotka haluavat tietoisesti luopua eläinperäisten tuotteiden käytöstä. Setti erottuu kilpailijoista kuitenkin monesta muustakin syystä. Se on nimittäin yksi koko arvostelun halvimmista.

Alhaista hintaa seuraa kuitenkin verrattain pieni riittoisuus. Valmistajan mukaan setillä voidaan tehdä kahdesta neljään laminointia. Mitä settiin sitten sisältyy? Se sisältää: annospussit ripsien kohotustuotetta, liimaa, kaksi paria silikonimuotteja ( koot S ja M), kaksi ripsiharjaa, neljä levitystikkua ja kaksi kampaa.

Koko setti toimitetaan tyylikkäässä laatikossa, joten se on erinomainen valinta lahjaksi. Laminoimalla ripset sillä voit nauttia 6 viikon ajan näkyvästi taivutetuista ja kohotetuista ripsistä ilman ripsien taivuttimen käyttöä.

5. Thuya lash lift kit

Tämä tuote tarjoaa ehdottomasti enemmän kuin pelkkää ripsien laminointi kotona. Thuyan setti on kehitetty koko silmän alue huomioon ottaen. Setin sisältämät tuotteet on suunniteltu niin, että voit kesyttää myös kurittomat kulmakarvat. Mitä setti sitten sisältää? Thuyan setti koostuu kolmesta tuotteesta: permanenttigeelistä, neutraloijasta ja liimasta. Kukin niistä on pullossa tai tuubissa, jonka tilavuus on 15 millilitraa.

Valmistaja ei myöskään unohtanut lisätarvikkeita. Niitä ei ole kuitenkaan paljon, sillä setti sisältää vain puisen piikin ja M-kokoiset silikonimuotit. S- tai L-koon muotit ovat saatavana erikseen.

Pakkaus mahdollistaa ripsien ja kulmien kohotuksen ja laminoinnin, kiitos permanenttigeelin ainutlaatuisen koostumuksen. Se sisältää tioglykolihappoa. Tämä on erityinen ainesosa, joka liuottaa hiusten keratiinisidoksia väliaikaisesti ja turvallisesti, mikä on välttämätöntä, jotta ripset saavat halutun muodon.

Ripsien kohotus askel askeleelta – miten se tehdään itse?

Miten ripsien kohotus ja laminointi suoritetaan? Toisin kuin ehkä ajattelet, pelkkä setti ei ole kaikki, mitä tarvitset. Tämä johtuu siitä, että mikään markkinoilla saatavilla oleva setti ei sisällä kahta hyödyllistä tuotetta, joiden avulla voit maksimoida vaikutukset ja niiden kestävyyden. Niihin kuuluu silmänympärysalueen puhdistamiseen tarvittava kosmetiikka, tarkemmin sanottuna erityinen ripsi- ja kulmahampoo tai öljytön meikinpoistoaine.

Näitä kahta tuotetta käytetään prosessin ensimmäisessä vaiheessa. Tämä tarkoittaa kasvojen puhdistamista keskittyen etenkin ripsiin ja silmäluomiin. Näin tuotteet pääsevät tunkeutumaan ripsien rakenteeseen perusteellisesti, ja ripset kiinnittyvät helpommin muotteihin. Siksi ripset on pestävä huolellisesti. Vaihtoehtoisesti aiemmin mainittu öljytön meikinpoistoaine auttaa meikkijäämien poistamisessa ja silmänympärysalueen ihon hoidossa.

Silikonimuotit on kiinnitettävä huolellisesti puhdistettuihin silmäluomiin. Voi olla, että ne ovat liian leveät. Onneksi useimpien settien kohdalla valmistaja sallii niiden leikkaamisen siten, että ne sopivat silmäluomiesi kokoon täydellisesti. Muotit on päällystettävä liimakerroksella niiden kiinnityksen jälkeen. Sen jälkeen ripset on kammattava muottien pinnalle. On erittäin tärkeää, että jokainen ripsi erotetaan tarkasti toisistaan tätä tehtäessä.

Kun ripset on kiinnitetty muotteihin, ne voidaan päällystää laminointituotteilla. Pakkaukset sisältävät yleensä kahdesta kolmeen eri tuotetta. Tarkka aika, joka niiden on annettava vaikuttaa ripsissä, voi vaihdella. Siksi on tärkeää lukea valmistajan ohjeet tältä osin. Viimeinen tuote on pestävä varovasti pois vanulapulla sopivan ajan kuluttua. Ellei ohjeissa toisin mainita.

Aivan lopuksi sinun tarvitsee vain poistaa silikonimuotit ja kammata ripset läpi. Tämä viimeistelee ripsien kohotuksen ja laminoinnin. Tuloksena on näkyvästi kohotetut ripset, joissa on voimakas kaari ja jotka näyttävät myös näkyvästi kiiltäviltä ja tummemmilta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *