5 oudointa kylpylähoitoa

Naiset voivat luopua monista asioista kauneuden takia ja kumota ajan tuomat näkyvät merkit. Ei ihme, että kauneussalonkeihin ja kylpylöihin on tullut yhä enemmän uusia hoitoja, joiden pitäisi antaa toivottavat vaikutukset. Esittelemme nyt viisi oudointa hoitoa, joihin naiset ovat valmiita kauneuden vuoksi.kylpyl-auml-hoidot.jpg

Nro. 1 Heinäkylpy

Ensimmäisenä slaavilainen perinne, joka juontuu maalaiselämästä, jossa maanviljelijät viettivät yönsä juuri puidun heinän seassa ja heräävät aamulla täynnä energiaa ja intoa tehdä töitä. Nykypäivänä heinää käytetään selluliittihoitoihin ennemmin kuin väsymykseen. Tässä hoidossa vartalo kääritään nippuun märkää heinää ja mennään lämpimään kylpyyn.

Nro. 2. Veriplasma pistokset

Hiukan vaarallisempi hoito, jossa koulutettu henkilö ottaa verta ja ruiskuttaa sen takaisin, pienien muutosten jälkeen. Veren ottamisen jälkeen, puna- ja valkosolut erotellaan veriplasmasta, sen jälkeen plasmaan lisätään tiettyjä aineita ja se ruiskutetaan ihon alle antamaan joustavuutta ja virkistämään ihoa.

Nro 3. Käärmehieronta

Rohkeat ihmiset voivat rentoutua käärmehieronnalla, jossa käärmeet laitetaan vartalon päälle. Jokainen käärme on eri lajia, joten ne liikkuvat ja hierovat eri tavalla. Käärmehieronnasta on apua lihaskipuihin, nivel jäykkyyksiin ja migreeniin.

Nro. 4. Geishan kasvot

Hoidon nimi on ”geishan kasvot” joka on vain kasvonaamio, se kuitenkin eroaa normaalista kasvonaamiosta tavasta miten se laitetaan iholle. Tähän hoitoon käytetään satakielen jätöksiä, joilla uskotaan olevan nuorentavia ja valkaisevia ominaisuuksia. Mainittakoon, että satakielen jätökset eivät ole perinteinen ainesosa kosmetiikkatuotteissa tai kauneushoidossa.

Nro. 5. Tulihieronta

Tulta ei yleensä yhdistetä mihinkään miellyttävään, etenkin kun oletamme, että kylpylähoidot ovat rentouttavia. Tulihieronta on lähtöisin Kiinasta ja sen historia yltää aina muinaiseen Tiibettiin. Kasvoille laitetaan pyyhe, joka on kasteltu tuntemattomalla palavalla aineella ja alkoholilla. Tämän jälkeen se sytytetään ja sammutetaan nopeasti ettei tule palovammoja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *